2777
2789
عنوان

اگر الان 1️⃣6️⃣ سالت بود چیکارا می کردی🩷🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 49 پست

رشته ای که علاقه داشتم میرفتم 

یه تایم هم کار میکردم و پس انداز 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

مث خر مینشستم میخوندم و به حرف هیچ خری هم گوش نمیدادم

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به اونی که ادعا داشت عاشقمه اهمیت نمی‌دادم و دل نمیبستم کلا تموم میکردم ماجرا رو یا حداقل باهاش میموندم در کل پا در هوا نمیموندم

از مدرسه ی نمونه دولتی در میومدم بیرون

درست درس میخوندم

الان ۱۶ هستمهیچ کاری خاصی انجام نمی دم

خب این تاپیک برای شماست که از تجربیات دیگران استفاده کنید😂

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

اصلا ازدواج نمی‌کردم درس می‌خوندم غرور کنار میزاشتم از بودن با خانوادم لذت می‌بردم . قدر لحظه هامو بیشتر میدونستم

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
۱۶ سالگیم همش درس میخوندم بازم برگردم همونه دیگه

نتیجه ی دلخواهی داشته؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

میرفتم دنبال علایقم

ن اینکه ب حرف اینواون گوش بدم لیسانس بگیرم دوسال سرکاربرم بعدحس کنم جام اینجا نیس و همه رو پرت کنم اونور

دنبال دوست و رفیق پسر نمیرفتم. رفتنش انقدی عیب نداره ک اسیب روحی روانیه بعد از کات پدر آدمو درمیاره

روی اعتماد ب نفسم کارمیکردم ک انقد کم کم منزوی نشم

روی درونیاتم کارمیکردم ک حس لیاقتم بیاد بالا و ادم بهتری جذب کنم واس ازدواج🤧💩

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
زبان میخوندم بصورت خیلی جدیبه درسم اهمیت میدادم اما نه انقدر که خودم زجر بدممهارت هنری یادمیگرفتم

آخه همشون باهم خیلی سخته. گفتنش راحته.

هم درس، هم زبان و هم هنر... نمیشه تو همشون حرفه ای شد.