2777
2789

سوالمه اگرم بوده چجور و چرا هدفش چی بود  

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره من سال ۹۵ازدواج کردم و پسرمو ۱۹سالگی بدنیا آوردم 

خیلی زوده بنظرم ولی اون موقع تو اطراف ما این جا افتاده بود یا باید دکتر بشی یا ازدواج کنی 

ک من نتونستم دکتر بشم 

البته زندگی خوبی دارم الان 

ولی اگه زمان برگرده عقب و شرایطش باشه بازم با همین آدم ولی چند سالی دیرتر ازدواج میگردم 

اون موقع مثل الان نبود دخترا همه مستقل بشن یا پشت کنکور بودن یا دانشگاه یا ازدواج 

من حتی زیر 60 رو هم نمیپسندم😂

😂😂من بالای هشتاد سال

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

من ۱۹ سالگی دخترم به دنیا اومد

چون من ازدواج و تشکیل زندگی رو دوست داشتم

و خیلی برام مهم بود اختلاف سنیم با بچم زیاد نباشه

ولی با اینکه زود بچه آوردم ولی کلیییی تراپی و کتاب های روانشناسی خوندم که مثل یه خانوم سن بالاتر آگاهی کاملو داشته باشم

من ۱۷ ازدواج کردم ۱۸ مادرشدم برنامه نداشتم اصلانمیفهمیدم فک میکردم رواله

راضی بودی من یکی میشناسم ۱۳ازدواج کرد ۱۵ مادر شد دختر یکی فامیلامون