2777
2789
عنوان

موهای صورتتون با چی شیوه میکنید⁉️⁉️💅🏻💅🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 25 پست
بند تیع سیاه میکنه نزن

بند ب مرور باعث افتادگی پوست میشه

کی گفته سیاه میکنه؟ من و مامانم سالهاست شیو میکنیم اتفاقا جزء پوستای سفیدم هستیم

من از اون موقع ک بند ننداختم جوشامم کم شد

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بند ب مرور باعث افتادگی پوست میشهکی گفته سیاه میکنه؟ من و مامانم سالهاست شیو میکنیم اتفاقا جزء پوستا ...

کی به شما گفته بند باعث افتادگی پوست میشه؟! مگه وکسه که پوست رو بکشه افتاده بشه؟!!

بند ب مرور باعث افتادگی پوست میشهکی گفته سیاه میکنه؟ من و مامانم سالهاست شیو میکنیم اتفاقا جزء پوستا ...

منم بند انداختم ۴۵ سالمه پوستم سفت سفته  گاهی هم چرا دروغ بگم ژیلت کشیدم 

تا ۳ سال پیش با تیغ و ژیلت و تو مراسمات مهم میرفتم اصلاح با بند

اما ۳ سال پیش بند انداز گرفتم‌که خوب نبود همه جای صورت و نمیشه بند انداخت

۲ ساله اپلیدی خریدم که باهاش دست و صورت و پا و حتی زیر بغلم و باهاش تمیز میکنم

کی به شما گفته بند باعث افتادگی پوست میشه؟! مگه وکسه که پوست رو بکشه افتاده بشه؟!!

ب اندازه خودش میکشه و ب مرور باعث افتادگی میشه

آخرین باری ک بند انداختم ب آرایشگر گفتم پشت پلکمم بنداز

گفت من برات انجام میدم ولی ب مرور پوستت افتاده میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
ب اندازه خودش میکشه و ب مرور باعث افتادگی میشهآخرین باری ک بند انداختم ب آرایشگر گفتم پشت پلکمم بندا ...

بند چجوری پوست رو میکشه؟!!! پوست رو بالا پایین میکنه مثل ورزش میمونه براش

مثل وکس نمیکشش که افتاده بشه! شما هرکی هرچی گفت که نباید باور کنی خودت تصور کن نخ که رو صورت کشیده میشه چجوری میخواد باعث افتادن پوست بشه!

بند چجوری پوست رو میکشه؟!!! پوست رو بالا پایین میکنه مثل ورزش میمونه براشمثل وکس نمیکشش که افتاده بش ...

چرا پشت پلکو بند انداختنی آدم قشنگ احساس میکنه موهارو کندنی کشیده میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️