2777
2789

@فاقد_نام_مستعار    

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

ایشون روانشناسه انگار

@آوا_هسدم    

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشون روانشناسه انگار@آوا_هسدم

بله من ارشد میخونم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

دانشجوی ترم ۷ ام اگر علاقه داشته باشی اصلا سخت نیست و به شدت برات شیرین میشه ، یکسری درساش آماره ، ی ...

خیلی علاقه دارم ، اصن از همون کوچیکی دلم میخواست شخصیت ادم هارو تجزیه تحلیل کنم ، کتاب های روانشناسی و اکثر تست های روانشناسی هم دادم ولی نمیدونم میتونم بیمار درمان کنم یا نه چون بنظرم خودمم یه روانیم😒😐

دانشجوی ترم ۷ ام اگر علاقه داشته باشی اصلا سخت نیست و به شدت برات شیرین میشه ، یکسری درساش آماره ، ی ...

فضای دانشگاه چطوره؟ روانشناسی چه نوع رشته ای محسوب میشه؟ یعنی مثل پزشکی ایناست؟ یا اون روانپزشکیه؟

خیلی علاقه دارم ، اصن از همون کوچیکی دلم میخواست شخصیت ادم هارو تجزیه تحلیل کنم ، کتاب های روانشناسی ...

این حرف درست نیست ! 

هیچ ادمی روانی نیست فقط تروما باعث میشه تحت فشار باشه 

هر کسی یه تیپ شخصیتی داره دلیل نمیشه روانی باشه ! 

حتما برو این رشته خیلی تو زندگی شخصی کمکت میکنه و اگر برای اتاق درمان میخوای باید کارگاه روانشناسی هم در کنار دانشگاه شرکت کنی همچنین خیلیییی کتاب بخونه میشه استاد دانشگاه هم شد و ....

......🧸🔮✨️
بله من ارشد میخونم

ارشد؟ توی رشته روانشناسی میزان تحصیلاتت باید چقدر باشه؟ بیمار های روانی چه شکلین؟ ممکنه مورد خطرناکس هم توش باشه😂 چون همش حس میکنم روانشناس ها باید دفاع شخصی هم بلد باشن😂

ارشد؟ توی رشته روانشناسی میزان تحصیلاتت باید چقدر باشه؟ بیمار های روانی چه شکلین؟ ممکنه مورد خطرناکس ...

کسایی که مشکل حاد تری دارن پیش روانپزشک میرن و ارجاع داده میشن پس نگران نباش 

فوق لیسانس و دکترا داشتن خیلی مهمه 

با لیسانس نمیشه کاری کرد 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

فضای دانشگاه چطوره؟ روانشناسی چه نوع رشته ای محسوب میشه؟ یعنی مثل پزشکی ایناست؟ یا اون روانپزشکیه؟

روانشناسی خودش گرایش های مختلفی داره تو ارشد 

روانشناس عمومی که کار پژوهشی هست 

روانشناسی بالینی که کار در بیمارستان اعصاب و روان 

روانشناسی تربیتی که در مدارس و دانشگاه و بهزیستی و ‌.....

روانشناسی صنعتی سازمانی در شرکت ها و سازمان های اداری 

زوجدرمانگر 

طرحواره درمانگر 

مشاوره خانواده 

و........

......🧸🔮✨️
این حرف درست نیست ! هیچ ادمی روانی نیست فقط تروما باعث میشه تحت فشار باشه هر کسی یه تیپ شخصیتی داره ...

بله میدونم

هرکسی شخصیت منحصر به فردی داره ، و کارگاه روانشناسی و اتاق درمان چیه؟ تا حالا نشنیدم

روانشناسی خودش گرایش های مختلفی داره تو ارشد روانشناس عمومی که کار پژوهشی هست روانشناسی بالینی که کا ...

بله دربارش تحقیق میکنم ، فقط هرکسی که رفت تو این رشته ها فقط میتونه تخصص همون رشته رو بگیره؟ یعنی کسی که بالینی رفته دیگه نمیتونه صنعتی هم بره؟