2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوست داشتم بگم منظورش اینه خونه رو میخواد ، اینو بچه ۳ ساله هم میفهمهدر ضمن من دوست داشته باشم هر پی ...

همین به من چه به تو چه رو آدم هایی امثال شما یاد بگیرن مملکت درست میشه

اسی تاپیک زده نظر دادم بعدش باهاش همدردی کردم شما هم میتونی نظر بدی ولی اینکه کی چی گفته به شما ربطی نداره یاد بگیر نخود هر آشی نکنی خودتو 

در ضمن املاتم ضعیفه مربوط نه مرطوب

یا حق✋🏻

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏
همین به من چه به تو چه رو آدم هایی امثال شما یاد بگیرن مملکت درست میشهاسی تاپیک زده نظر دادم بعدش با ...

تو بجای ایراد گرفتن خودتو درست کن ، من کیبوردم متن پیش‌نویس داره و خودش کلمات رو تغییر می‌ده.

دیگه نمیخوام با کسی مثل تو دهن به دهن بشم 

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

تو بجای ایراد گرفتن خودتو درست کن ، من کیبوردم متن پیش‌نویس داره و خودش کلمات رو تغییر می‌ده.دیگه نم ...

اول خودتو تعلیم بده که یاد بگیری تو مسائلی که هیچ جوره بهت نمیخوره اظهار نظر نکنی بعد بیا برای بقیه نسخه بپیچ!

بگو شما دهنت عادت کنه،نه اینکه من خیلی علاقه مندم باهات حرف بزنم تویی که ریپ میزنی🤷🏻‍♀️دنیا برعکس شده

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏