2777
2789
عنوان

بچه ها از اوایل آذر با خواستگارم دارم آشنا میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 47 پست
خب نمی‌تونید مثلا شبی یک ساعت باهم چت کنید تا بیشتر باهم اشناشید؟

میشه ولی اون باید پیش قدم بشه نمیتونم من بگم که

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

کند پیش رفتن برا راه دور طبیعی 

و قرار نیست نزدیکم باشه تند تند بیرون برید که 

خودم راه دور ازدواج کردم ، به نظرم بهتره خانواده ها  هم رفت و اند راشته باشن و شما قبل رسمی شدن حتما برید محل زندگی همسرتون با خانوادش اشنا بشبد ، خانواده ها یه مسافرتی  برن 

کلا راه دور سخته و ریسک داره اگه بدون شناخت ازدواج کنید ، 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شهر دیگه کلی مشکل داره از لحاظ فرهنگ رفت و امد و رسم و رسوم

همشهری هستیم من ی شهر دیگه ساکنم

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

کند پیش رفتن برا راه دور طبیعی و قرار نیست نزدیکم باشه تند تند بیرون برید که خودم راه دور ازدواج کرد ...

پونزده ساله خانوادگی‌ همو میشناسیم فقط یبار رفتیم بیرون ی صحبت ابتدایی کنیم تا بعد رسمی بیان خواستگاری منتظریم پدر و مادرش بیان اخه رفتن خارج شهر

مردا اگه چیزی رو بخوان کوهم جابه جا میکنن به خصوص تو اینجور مسائل. به نظرم خیلی دل نبند

عزیزم هنوز علاقه ای ایجاد نشده تو شناختیم اون برای کسایی هست که عاشق هستن 

خب کلا شناخت با رفت و امد حضوری زیاد نتیجه میده وگرنه اینطوری نمیشه

مشکلم اینه قرار نمیزاره

خب شمام جواب مثبت نده بگو هنوز نشناختیم همو

اره همینکار میکنم فقط کلافه ام از این کندی

بلاتکلیفی خیلی بده

سه ساعتمنم کلافه شدم البته پدر و مادرش رفتن خارج از شهر نیستن کار داشتن ولی خودش که هست میتونه بیشتر ...

نه دیگه اینجوری نمیشه که

اگه واقعا هدفش ازدواجه ، خانواده هام باید تو رفت و امد‌باشن

عزیزم من راه دور ازدواج کردم ، شکر خدا خانواده همسرم خوبن

ولی بازم به خاطر فرهنگ متفاوت و رفتار و شوخی متفاوت ناراحتی پیش میومد ، همسرمم همیشه خودشو میکشید کنار و دخالت نمیگرد ، میگفت خودت باید یاد بگیری چجوری مشکلت رو حل کنی ، فقط راهنماییم میکرد و از اونورم به خانوادش اجازه دخالت نمیداد

پیش من حق اگه با اونا بود حق رو به اونا میداد

ولی در کنارش پشت سر هم به اونا حرف میزد

این کارش باعث شد که من بتونم رو خودم کارکنم و بیخیال باشم و یه جاهایی هم خودمو با شرابط وفق بدم و در کل مهارت ارتباط با دیگرانم خیلی تقویت شد 

، حالا اینایی که گفتم تو شروع زندگی کاملا طبیعب و عادیه و راه دور  نزدیکم نداره فقط راه دور یه کم سخت ترش میکنه بخصوص از دو فرهنگ بیگانه باشید 

حالا خواهرم میگفت توام از این اخلاقا نداشتی پاپیچ یه موضوعی بشی ، کوتاه میمومدی و نمیذاشتی دعوا صورت بگیره وگرنه توام جدا شده بودی ، این حرف خواهرشوهرمم میزنه بهم میگه کلا شماها هم بلد بودین چیکارکنین 😂😂😂

نه دیگه اینجوری نمیشه کهاگه واقعا هدفش ازدواجه ، خانواده هام باید تو رفت و امد‌باشنعزیزم من راه دور ...

شانس گندم پدر و مادرش رفتن شهرستان ده روز دیگه برمیگردن