2777
2789
هر کس سلیقه ای داره منم از علی دایی خوشم نمیاد زیاد اما بیرانوند و دوست دارم چون خیلی واسه تیممون پر ...

عزیزم منم اتفاقا بخاطر اینکه پرسپولیسی ام ازش متنفرم در اصل همه پرسپولیسی ها ازش متنفرم عزیزم من براساس فضای مجازی صحبت نمیکنم من نظر سکو هارو میگم توی استادیوم پون میون هوادارام   زحمت؟   بخاطر 300 میلیون که برای اونا پول خورده با پرسپولیس فسخ کرد اونم غیر قانونی رفت تیم رقیب یعنی تراکتور سال قبلشم تا یک قدمی استقلال رفت باعث شد یکی از هوادارا بخاطر خبر رفتنش به استقلال سکته کنه و بمیره بعدش کلی مصاحبه کرد پرسپولیسو تا خرخره برد تو حاشیه بشدت بی شخصیته اینکه معتقده بهترین نسل فوتبال و بهترین دروازه بانه ام که جای خود داره (که ی انگشت عابدزاده ام نمیشه) خودشو از چشم همه بزرگای فوتبالم انداخته  با رفتنش اون سال باعث شد لک دروازه بانمون بشه و قهرمان لیگ نشیم اخههههه کدومو بگم من  بیرانوند برای فوتبالی ها شناخته شدست جای بحث و توضیح نداره و ارزش ی خط تایپ ام نداره کار منم اشتباهه انقدر تایپ کردم راجبش 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجیبه تو تنها کسی هستی که تو ایران بیرانوندو دوست داره ی زمانی برای ما محبوب بود که خودشو خراب کرد

همین الانم کلی طرفدار داره 

منتها ی عده بخاطر خپد ساخته بودنش و اینکه با پول باباش بالا نیومده و از قومیت دلخواهشون نی روش زوم میکنن تا بکوبوننش

کاربر سایتم با کاربری دیگه ای هم حضور دارم

راااامممین عشق تیم ماااا 

راممیین خوشتیپ ماااا😂

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

عزیزم منم اتفاقا بخاطر اینکه پرسپولیسی ام ازش متنفرم در اصل همه پرسپولیسی ها ازش متنفرم عزیزم من برا ...

ولی دیدگاه‌تون اصلا قشنگ نیست هر فوتبالیستی یک روزی از یه تیم میره قرار نیست که تا آخر عمر تو اون تیم بمونه بعد جریمه سنگینی ام بپاش بود 

شما چقدر الکی به آدما هیت میدین این همه سال زحمتش و ندیدین این همه گلی که گرفته این همه پر و بالی کا به پرسپولیس داد و ندیدی ولی رفتن از تیم پرسپولیس و دیدین 

الان رامین رضاییان رفت تو تیم استقلال باید آنقدر راجبش هیت بدن /:

😁😁من بیشتر بعضی از بازیکن هاش رو دوست دارم نه خود فوتبالچیه دنبال توپ میرن فقط🤣🤣🤣

دقیقااا منم فقط یه عالمه ادم میبینم که دنبال یه توپن  

آفتاب همیشه بعد از تاریکی می‌تابد؛ پس هیچ‌گاه از شب ناامید نشو، زیرا صبح همیشه با روشنایی خود باز خواهد گشت.