2777
2789
عنوان

شب یلدا

119 بازدید | 18 پست

برنامتون واسه شب یلدا چیه؟ میخوایین چیا تدارک ببینید ؟

من می‌خوام چیز کیک با روکش ژله انار ...مارشمالو درست کنم ..انار دون کنم میوه اینا...کیک مرغ هم درست میکنم

اما دو نفری چون از خانواده هامون دوریم🥴

هیچی
من اهل اینکارا اصلا نیستم
متاسفانه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

عروسم برام جشن میگیرن 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی تنهام تا دیر وقت هم سر کارم 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
عه چراا؟یه بهونه هست واسه شادی کردن مخصوصا اگه بچه داشته باشی خیلی خوبه انجام بدی

نه بابا کدوم شادی
من اصلا مثل خانوما نیستم از اینکارا خوشم نمیاد
😂😂😂🗿🤏 خیلی هم بده ها
بابام ذوقش از من بیشتره

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

ما از دو طرف رونده شدیمهم خانواده من هم شوهرمتنهاییم و حال ندارم

چرا؟

منم با خانواده شوهرم چند روز پیش دعوا کردیم

خونه مامانم هم حوصله ندارم برم کلا از نظر روحی ریختم بهم

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش ..من ب دعای نی نی سایت اعتقاد دارم 😘

شام که نمیدونم چی هست اما میز چیپس و ژله خریدم اون روز هم انار دون میکنم و کیک یا شیرینی درست میکنم باقلا هم هست دیگه خواهرم چی بیاره سرمیز نمیدونم 

هرکسم اومد خوش اومد خودمون که جایی نمیریم 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»