2777
2789
هی دلم خواست ولی قرمزش هم خیلی دوست دارم

اره اونم خوبه 

کلا بایکیت همه مدلش خوشمزس

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

دشمنت شرمنده حال دلت خوب باشه ایشالله تموم شد یا باز میپرسین؟ من هنوز امادگی پاسخگویی دارما😂😂

منم میپرسم بیکارم فعلا 

ان شاء الله درسته مرسی همچنین 

بدترین اتفاق زندگیت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا خب ادامه نده این که باید خونه رو ترک میکردم و میومدم خونه مادربزرگم هرچند از خونه هم بدم میومد ح ...

فعلا بخاطر شرایطم مجبورم راه بیام دقیقا مثل تو که مجبوری تحمل کنی فعلا

ایشالله به خواسته هات برسی 

بپرس

فعلا بخاطر شرایطم مجبورم راه بیام دقیقا مثل تو که مجبوری تحمل کنی فعلاایشالله به خواسته هات برسی بپر ...

به امید خدا توهم به خواسته هات برسی 

میفهمم 

جذاب ترین بخش چهرت

اعتماد بنفس نداری خب پس مدرک تحصیلیا

من اعتقاد به اعتماد بنفس ندارم به بلوف زدنو کوچک بینی هم اعتقاد ندارم باید همه چیز عییین واقعیتش گفته بشه بنظرم البته راجب دیگران من بشدت برام مهمه که دیگران رو نرنجونم از خودم ولی واسه خودم مهم نیست زیاد 😅 

من مدرکم دیپلمه ولی درس خوندم مدرک تخصصی دارم مربوط به شغلمه