2777
2789
عنوان

چرا خانمای پولدار شوهر میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 61 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایجانم نگاه کن تربیت شما مشخص ترجیح میدم همکلام نشم

دقیقا 

کسی که با یه جمله ساده اینجوری جواب میده مشخصه که نباید باهاش همکلام شد👌🏻👌🏻

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

من درامد و شغل خوب دارم. ولی خب واسه پول که ازدواج نمیکنم. آدم همدم میخواد. فقط فرقش اینه که من چون کسی کار به کارم نداره فقط در شرایطی ازدواج میکنم که اونی که همه ی معیارام رو داره پیدا بشه نه که فقط بخوام ازدواج کنم که بکن ازدواج کرده. 

حماقت رو تو کردی ک بجای کار کردن و پول دراوردن رفتی ازدواج کردی . هیشکی پول مفتکی بهش ندادن . زحمت کشیده تلاش کرده . یاد بگیر توهین نکنی . شاید تو بخاطر پول ازدواج کردی . ولی خیلیا بخاطر دلایل دیگه .. هیچ آرامشی مث زندگی متاهلی و البته خوب نیس . و خب اوناییم ک بدبخت شدن نباید فک کنن همه زندگیا بده . آدم نیاز به همدم داره . تنهایی برا خدا خوبه فقط .. البته مستقل هایی ک دورشون پر هس پارتنر دوس پسر و ... شاید نیتز به ازدواج نداسته باشن . و عده معدودی ک مشکلات روحی روانی دارن ..

عزیزم شما درستشو انتخاب نکردی باید کسی رو انتخاب میکردی نیاز مالی بهت نداشته باشه پس وقتی کار شما اش ...

اتفاقا نیاز مالی نداره ماهی 50 میلیون حقوقشه. ماشین میلیاردی و دوتا زمین بنامشه.ولی عادتشه سو استفاده کنه