2777
2789
عنوان

فقد 💩 بزنیم ب روز همدیگه🫤😐

114 بازدید | 17 پست

امروز صبح ک تعطیل بودیم خیلی خسته بودم تا ساعت یازده خوابیدم ،البته خودمم نمی‌خواستم تا این موقع بخوابم ولی خب بیدار نشدم 

مامانمم خونه نبود تا بیدار شدم اومد خونه هرچی از دهنش دراومد گفت ک تو عرضه نداری هیچ کاری نمیکنی گوه بزرگ کردیم ب هیچ دردی نمیخوره 

(انتظار داشته پاشم ناهار درست کنم خونه تمیز کنم جارو بکشم آشپزخونه هم تمیز کنم) 

خیلی بی منطق هست و واقعا حرف زدن با مامانم =ریدن تو روز خودت 

You can’t stop me lovin’ myself_شاعر و نقاش🥺🌙🌕-مراقب خودت باش توت فرنگیم🥺🍓A_

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه بد عزیزم ولی عیب نداره فکرتو درگیر نکنچند سالته ؟

عزیزم نمیشه فکر خودمو درگیر نکنم هر روزش همینه اصلا دلیل بد اخلاقی من، افسرده شدنم، حرفای مامانمه 

هرچی درست رفتار میکنم، بد میبینم خب مسلما وقتی آدم رفتار بدی میبینه خر نیست بشینه با طرف درست حرف بزنه!!

۱۵

عزیزم نمیشه فکر خودمو درگیر نکنم هر روزش همینه اصلا دلیل بد اخلاقی من، افسرده شدنم، حرفای مامانمه هر ...

میدونم چی میگی عزیزم همه نوجونی از این قبیل مشکلات داشتن ولی میگذره وتموم میشه 

واینکه با مامانا هر چی بیشتر لج کنی بدتر اعصابت به هم میخوره سعی کن یه راه دیگه پیدا کنی الان کمکش کن 

تا تو باشی روز تعطیل بلندشی خونه رو تمیز کنی غذا بزاری مامانت مستقیم بهت فهمونده هرموقع خونه موندی ک ...

نمیگم کار خونه انجام نمیدم وای خب بالاخره منم خستمه !

سعی کن یکم کمکش کنی هرموقه تایم داری

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎