2777
2789
بعضی بانکارو باز میکنن که توی هر شهر

شهر ما همه جارو‌رسما گل گرفتن تعطیل

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه به نسل ما که اصلا تعطیلی نداشتیم و اگر هم تعطیل میشد به خاطر بارش برف بود، نه به شماها که لابه لای تعطیلی چند روزی هم مدرسه میرید..خدا به خیر کنه

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸

واای نه خدا نکنه . امروز افتضاح بود اخراش دیگه ایتا ارور میداد . اموزش مفید امروز معلم به یه ساعت هم نرسید . بعدش هم جشن یلدا هست توی مدرسه ها کلی خوراکی تدارک دیدیم همه اش رو هوا هست کیک سفارش دادیم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بهتر بگیریم بخوابیم ولی شیراز اونقدرا هم سرد نیس نمیدونم چرا امروز تعطیل کردن

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

نه به نسل ما که اصلا تعطیلی نداشتیم و اگر هم تعطیل میشد به خاطر بارش برف بود، نه به شماها که لابه لا ...

اونم دیقه نود تعطیل میکردن.من ک چند بار تو برف میرفتم میدیدم تعطیله برمیگشتم

میشههه؟یعنی شهری که صبح ۶ درجه باشه هم تعطیل میشه؟

من که هواشناس نیستم. مقصود من از پیام چیز دیگه ای بود

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                      و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

نه به نسل ما که اصلا تعطیلی نداشتیم و اگر هم تعطیل میشد به خاطر بارش برف بود، نه به شماها که لابه لا ...

آره نسل شما خیلی خوشبخت بود خوشبحالتون

ما که از اواسط کلاس هشتم تا اواخر دهم بخاطر کرونا مدرسه نرفتیم وقتیم رفتیم با پایه ضعیف هیچی یاد نگرفتیم بعدم اومدن شرط معدلو به کنکور اضافه کردن مافیای کنکور زیاد شدو بدبختی ماهم هزار برار

غ‍‌م ب‍‌ه‍‌م گ‍‌ف‍‌ت: خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی ق‍‌وی ه‍‌س‍‌ت‍‌ی‍‌اا ! گ‍‌ف‍‌ت‍‌م چ‍‌ط‍‌ور:؟ گ‍‌ف‍‌ت: اخ‍‌ه #ن‍‌اب‍‌ودت ک‍‌ردم ول‍‌ی ه‍‌ن‍‌وز داری #م‍‌ی‍‌خ‍‌ن‍‌دی ♡