من لپه رو با پیاز تفت میدم، بعد اینا رو بهش می زنم، زردچوبه، رُب زیاد، دارچین، پودر تخم گشنیز، پرک لیمو عمانی، بعد با گوشت پخته شده تو زود پز یک ربع می پزم همه می گن مثل قیمه نذریه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بنظرم هرکاری بکنیم قیمه ی نذری امام حسین نمیشه،نه طعمش،نه بوش،انگار نیتش مهمه که امام حسین یه نگاهی ...
ولی من چندساله قیمه نذری خوشمزه نخوردم
یا خشکن یا لپه هاش نپختن یا طعم جالبی ندارن. دیگه کیفیت قبلو ندارن.
ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟ و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی...
من همیشه غذایی که درست میکنم رو نذر یکی از اماما میکنم میدم به خانواده حتما که نباید به بقیه بدیم تا ...
درسته،اینم میشه،نیت میکنیم اعضای خونواده میخورن،
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ولی من چندساله قیمه نذری خوشمزه نخوردمیا خشکن یا لپه هاش نپختن یا طعم جالبی ندارن. دیگه کیفیت قبلو ن ...
خب من برعکس بوده،هر قیمه ی نذری طعم و بوی خاصی داشته
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔