2777
2789

من مرد به داغونی پدر شوهرم ندیدم وقتی مادرشوهرم شوهرمو باردار بوده ول میکنه میره با ی زنه و میگه این بچه از من نیست اصن و پنج سال مادرشوهرمو با دوتا بچه میزاره میره شوهرم که بدنیا میاد قیافش کپی باباش میشه همه میگن بهش خاک تو سرت این بچه کپ خودته چطور میگی مال تو نیست مادرشوهرمم میگه نه بایدبیای ازمایش دی ان ای بدی تا دهنتو ببندی برا همیشه خلاصه ازمایش میدن و دهنش گل گرفته میشه اون زن کثافتم با اینکه میدونسته این زنو بچه داره و خود زنه دوتا پسره بزرگ و عروس داشته مجبورش میکنه عقدش کنه وگرنه پسراشو میندازه به جونش 

عقدش میکنه و پنج سال باهاش زندگی میکنه شوهر من اصن باباشو ندیده بوده از لحظه تولد که وقتی باباش بعد پنج سال برمیگرده نمیدونسته این باباشه بهش میگفته دایی

و یه عروسک داشته ب اون میگفته بابا اینقدر درکی از پدر نداشته

وقتی ام که خبر مرگش برمیگرده میگه اون زن مهریه اشو گذاشته اجرا میخواد بره هلند زندگی کنه مهریه اشو میخواد ازم بگیره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عقدش میکنه و پنج سال باهاش زندگی میکنه شوهر من اصن باباشو ندیده بوده از لحظه تولد که وقتی باباش بعد ...

خب

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

اون زمان پدرشوهرم مغازه لباس فروشی داشته مغازه رو میفروشه میده مهریه اون زنه اونم طلاق میگیره با بچه هاش میرن هلند 

پدرشوهرم ورشکست میشه و حتی فرش زیر پای ایناروهم میبره میفروشه

تو این پنج سال مادرشوهرم بیماری روانی میگیره ک از همه مردا بدش میاد به روزی میفته که داداش خودشو شکل شوهرش میبینه و کتکش میزنه اینقدر حالش بد بوده با وجود قرص و دارو باز حمله میکرده به مردا

تو این پنج سال مادرشوهرم بیماری روانی میگیره ک از همه مردا بدش میاد به روزی میفته که داداش خودشو شکل ...

وای اسی تند بگو😂

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

پدرشوهرم وقتی برمیگرده دوباره شروع میکنه اذیت کردن پول بهشون نمیده کتکشون میزنه مادرشوهرم بخاطر بچه ها طلاق نمیگیره تا چند وقت بعد به مادرشوهرم میگه باید برم قشم جنس بیارم دوباره کارمو راه بندازم میره و مادرشوهرم که زنگش میزنه صدای یه زن میاد پیشش و میفهمه دوباره کثافت کاریاشو شروع کرده

تو تمام این سالها مادرشوهرم خودش کار میکرده بچه هارو بزرگ کرده شوهر و خواهر شوهرمم به ۱۸ سالگی ک میرسن خودشون میرن سرکار باباعه میگه ب من چه خرجتونو بدم تازه هی ازشون پولم میگرفته 

در حدی ک عروسی خاله شوهرم ک بوده ب مادرشوهرم گفته بهم باید پول بدی تا بیام 

الانم بعد ۳۰ سال اذیت کردن دیگه مادرشوهرم جون به لب شد و طلاق گرفت تو ۵۵ سالگی مهریه و وسایل خونه و همه چی و بخشید فقط،رفت از اون زندگی