2777
2789
عنوان

بیاین منصرف کنید که این اقاهه بدرد نمیخوره 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 23 پست
دکترا داره

میدونم منم با اون خانوم بودم😁

اسی نمیگم رد کن سنتون به هم میخوره

با دقت انتخاب کن

اگه مورد خوبیه قافل نشو

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم والا

انشاالله که خوشبخت باشی عزیزدلم❤️

بازم اگه راهنمایی کمک خواستی در خدمتم

راستی شما همون ابرو پشمکی قدیمی سایتی؟

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

اسی چند وقت باهاش اشناشو وقتی شناختیش تصمیم بگیر 

تو تاپیک قبلی گفتم دوستم هم ۱۱ سال نفاوت سنی دار با  همسرش ولی همسرش کارمند رسمیه مرد خوبیه از نطر خانوادگی و مالی هم بهم میخوردن در کل ازدواج یک پکیج 

خودم با همسرم دوسال  اختلاف سنی دارم ولی از نطر فرهنگی یک مقدار با خانواده همسرم متفاوتیم که قابل چشم پوشیه هر ازدواجی یک کاستی هایی دار مهم این که اون قضیه برای تو چقدر مهم و تو با دید باز و علم به مسائلش و علم و به اینکه آیا اون مشکلات برات قابل تحمل وارد ازدواج بشی

انشاالله که خوشبخت باشی عزیزدلم❤️بازم اگه راهنمایی کمک خواستی در خدمتمراستی شما همون ابرو پشمکی قدیم ...

نه اون نیستم 

اما دوستمه کاربری خودم تعلیق شده بود  

بهم این کاربریو داد