2777
2789

دختره خوشگله چشم رنگی و بوره لیسانس داره 

اخلاقشم نسبتا خوبه  به لحاظ نجابت و حیاهم مورد تاییده

مادرشم زن خوبیه ولی پدرش شیشه می‌کشه منتهی خودش حقوق داره و خودش مواد میخره و آزاری برای دیگران نداره

شما باشین قبول میکنید چنین دختری رو واسه برادرتون خواستگاری کنید؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکالی نداره اون دختر باور کن خودش ام دوس نداره باباش اون جوری باشه 

اره برید الهی خوشبخت بشن‌

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

اره 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

خب گناه اون دختر چیه قرار ک نیست ب پای پدرش بسوزه ..اگر فک میکنید مناسبه و شرایط خودش ب برادرتون میخ ...

درسته خیلیا تو کامنتا اینطور گفتن اما تو عمل همه خانواده هم براشون مهمه 

ببین من پدرم معتاد نیس ک بگین برای این طرفداری میکنه ها

ولی اون دختر چه گناهی کرده بخاطره باباش باید مجرد باشه وقتی از هر لحاظ خوبه

بنظرم برید ولی با دختره صحبت کنید ارتباطش با پدرش خیلی کم کنه 

به شرطی که بعد پدرش تو زندگیشون دردسر درس نکنه.. حالا تریاک یچیزی.. شیشه خطرناکه برا اطرافیان.. اما اون دختر حق زندگی خوبو داره بعدازدواج از پدرش خیلی خیلی دوربشه

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
درسته خیلیا تو کامنتا اینطور گفتن اما تو عمل همه خانواده هم براشون مهمه

خانواده مهم هست ولی ما چون ی تجربه اینطور داشتیم از این بابت گفتم ...قراره دخترو پسر باهم ازدواج کنن ...