2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کنکوری امهدفم فرهنگیان یا پیرا که بدون فرصت ترمیم ممکنه محال باشع

منم فرهنگیان میخوام ولی میخوام کنکور انسانی بدم 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

بنظرت من از الان بخونم فرهنگیان میارم؟ اگه تغیر رشته ای باشم؟

اره عزیزم میتونی چه رشته ای هستی؟

منم سال پیش کنکوری بودم خیلی زیادم نخوندم ولس فرهنگیان قبول شدم مصاحبه و معدل خیلی مهمه

وای منو راهنمایی کن چطوری هرروز درس میخوندی ؟من امروز با یه حال روحی بد از خواب بیدار شدم و نتونستم ...

من متاسفانه هر روز درس نمیخوندم
دهم یازدهم خیلی خوب بودم
دوازدهم ترکیدم
ببین سعی کن بهر بدبختی هست بخونی

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

ززیاد خوندی؟کنکور شبیه قلم چی بود یا اسون تر

کنکور از قلمچی برای من اسونتر بود
زیاد یعنی چقدر؟ خب خوندم تست زیاد میزدم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

میشه تراز و رتبه حدودیتون رو بگین و منطقه ای که هستین

بیا خصوصی بهت بگم

یعنی پیش میومد مثل من یه روز نخونی؟

آره بابا
یادمه یه ماه هم شد نخوندم