2777
2789
عنوان

خواهش میکنم یه حس ششمی بیااااد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 61 پست
حسم برعکسهدوست نداره🤣🤣🤣🤣

هعی😂💔

ــ🌱سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه همیشه بخندین خوشحال باشین ناامید نباشین و خدای مهربون نور باشه توی زندگیتون:)🌱 من ۱۶ سالمه یه دختر خوش خنده مهربون و پر انرژیم و ۲۰ خرداد روز تولدمه😉😍😄 🌿"  ارادت خاص به امام حسین و شهدا دارم و یه چیزایی هم راجب  نذرهایی که حاجت میدن میدونم "🌿کلاس یازدهمم، رشتمم انسانیه و سال ۴۰۵ کنکور دارم، عاشق معلمی ام✨•یه سری مشکلات دارم برام دعا کنید حل بشه•✨🌼خیلی وقته نیاز دارم به یه خبر خوب یه خوشحالی زیاد یه اشک شوق از ته دل، که همه غم و غصه هامو بشوره و ببره از خوشحالی اون شب ندونم بخندم جیغ بزنم گریه کنم فقط بگم دیدی زهرا دیدی شد دیدی خدا صداتو شنید و فقط بگم خدایا شکررررتتتت💚😃🌱 ومیدونم اون روز نزدیکه ...🌺هیچ وقت هیچ وقت ناامید نباشین امیدتون رو از دست ندید و اینکه همیشه از خدا ارزوهای زیاد خواسته های بزرگ بخواین که خدا بهترینشو قسمتتون کنه چون خدای ما خدای غیر ممکن هاست و هیچی غیر ممکن نیست فقط کافیه خدارو صدا بزنی و ازش بخوای:)🌱•• اندکی صبر سحر نزدیک است🌌💙 • برام خیلی دعا کنید• آخر صبر سبزه💚🌱  "یاحق التماس دعا"

حستو راجبم بگو چه شخصیتی دارم و رنگ لباسم؟

خوب آدمی هستی خون گرم و ساده  مهربون خوش اخلاق خوش رو خوش تیپ و همچنین کینه به دل نمی‌گیری زیاد   عصبانی میشی ولی بد زد می‌خوابه خیلی اهل پز دادن نیستی نه خیلی خالی نه خیلی  شیک متوسطه 

رنگ لباست هم احساس میکنم کرمی مشکی و نارنجی  یا زرد هم می‌تونه باشه یک همچنین چیزی خیلی برام واضح نیست  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب آدمی هستی خون گرم و ساده مهربون خوش اخلاق خوش رو خوش تیپ و همچنین کینه به دل نمی‌گیری زیاد عص ...

بله دقیقا درسته.. لطفا یه لحظه درخواستمو قبول کن سوالم رو پی وی بپرسم

ــ🌱سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه همیشه بخندین خوشحال باشین ناامید نباشین و خدای مهربون نور باشه توی زندگیتون:)🌱 من ۱۶ سالمه یه دختر خوش خنده مهربون و پر انرژیم و ۲۰ خرداد روز تولدمه😉😍😄 🌿"  ارادت خاص به امام حسین و شهدا دارم و یه چیزایی هم راجب  نذرهایی که حاجت میدن میدونم "🌿کلاس یازدهمم، رشتمم انسانیه و سال ۴۰۵ کنکور دارم، عاشق معلمی ام✨•یه سری مشکلات دارم برام دعا کنید حل بشه•✨🌼خیلی وقته نیاز دارم به یه خبر خوب یه خوشحالی زیاد یه اشک شوق از ته دل، که همه غم و غصه هامو بشوره و ببره از خوشحالی اون شب ندونم بخندم جیغ بزنم گریه کنم فقط بگم دیدی زهرا دیدی شد دیدی خدا صداتو شنید و فقط بگم خدایا شکررررتتتت💚😃🌱 ومیدونم اون روز نزدیکه ...🌺هیچ وقت هیچ وقت ناامید نباشین امیدتون رو از دست ندید و اینکه همیشه از خدا ارزوهای زیاد خواسته های بزرگ بخواین که خدا بهترینشو قسمتتون کنه چون خدای ما خدای غیر ممکن هاست و هیچی غیر ممکن نیست فقط کافیه خدارو صدا بزنی و ازش بخوای:)🌱•• اندکی صبر سحر نزدیک است🌌💙 • برام خیلی دعا کنید• آخر صبر سبزه💚🌱  "یاحق التماس دعا"

خوب آدمی هستی خون گرم و ساده مهربون خوش اخلاق خوش رو خوش تیپ و همچنین کینه به دل نمی‌گیری زیاد عص ...

عزیزم برا منم میتونی بگی؟؟ 

با چطور آدمی ازدواج میکنم من 

با این پسره که تو ذهنمه کات میکنم دیگه؟

به من میگی با چطور ازدواج ادمی ازدواج میکنم چطوره در آینده

شوهر ایندتون  کارمند خواهد بود مهربون هست خوش اخلاق هست نه خیلی  مذهبی نه خیلی از دین فراری متوسط و خانواده دوست زیاد  عصبانی نمیشه  مگه خیلی روی مخش بری 

شوهر ایندتون کارمند خواهد بود مهربون هست خوش اخلاق هست نه خیلی مذهبی نه خیلی از دین فراری متوسط و ...

چند وقت دیگه ؟ از ظاهرش هم چیزی میدونی لطفا اینم بگو غریبه هست چطوری اشنا میشم

عزیزم برا منم میتونی بگی؟؟ با چطور آدمی ازدواج میکنم من با این پسره که تو ذهنمه کات میکنم دیگه؟

نگاه نمیتونم به ذهت دسترسی  پیدا کنم منظورم ارتباط بگیرم بخاطر اینکه با پرسی که توی ذهنته ذهنتون رو در گیر کردی که خورد خراک ازت گرفته و همش نا امید هستی  و نام شکری می‌کنی فقط با کسب که ازدواج می‌کنی که شغل خوبی داره و مهربون هست و تو رو زیاد دوست داره  دیگه برام واضح نیست 

خوب همین جا بپرس عزیزم

نمیشه عزیزم اگر امکانش هست پی وی بپرسم درخواستمو قبول کن بپرسم ممنون میشم

نگاه نمیتونم به ذهت دسترسی پیدا کنم منظورم ارتباط بگیرم بخاطر اینکه با پرسی که توی ذهنته ذهنتون رو ...

بله عزیزم درست میگی ذهنم خیلی درگیر این مسائل شده خیلیم سعی میکنم بیخیال بشم تا هرچی میخاد بشه اتفاق بیوفته تو زمان خودش 

اما بازم یهو ذهنم درگیر میشه باز الان تونستم کمترش کنم این آشفتگی ذهنمو یه ذره

مخالف خانواده من؟

مادر پسره  کمی مخالف خواهد بود و این عادی هست ولی  مادر خودتت و هم پدرتت  یک داماد  می‌خوان تا تو رو خوشبخت کنه بخاطر همین سخت گیری خواهند کرد و همچنین خودتت  باید زیاد رویا پردازی نکنی  هر فردی کامل نیست