2777
2789

من نمیدونم چرا واسه۱۰تومن حقوق معلما کل کشور دارن میسوزن...خودتون نمیتونید۲ساعت بچه ی خودتونو تحمل کنید 

اون وقت معلما یه سال باید۴۰تا بچه رو درس بدن و تربیت کنن

کاری که شما بلد نیستین

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
عزیزم حتی یک کلمه هم اگه از معلمت یادگرفتی به حرمتش نباید اینجوری فحش بدی و تحقیر کنیچطور دکتر میرین ...

حتما تازه کاریذ 

کم کم عادت میکنید به این ادبیات جامعه 

به قول دوست مون سفره پهنه هر کسی دوست داره حقوق راحت بگیره و زیاد با تعطیلات فراوان یا علی

از الان بخونه به کنکور سال بعد میرسه

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی الان میریزن سرت معلما هم خستگی کار تو تنت میمونه هم اعصابت به هم میریزه اکثرشون بی فرهنگن اصلا ن ...

الان شما خیلی بافرهنگی که به قشر بزرگی از مردم جامعه توهین می کنی

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم
والا همونجوری که از عصبی بودن معلم ها می‌نالن ، کادر درمان هزار برابرش بی حوصله و عصبیهمادر بزرگ من ...

اخی خدا رحمت کنه 

البته زحمت کار درمان جای خودش ولی پدرشوهر منم بخاطر تشخیص و داروی اشتباه فوت شدن

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

چند سال معلم بودم و بنظرم صد میلیونم بهشون بدن کمه. اغلب بچه ها بی تربیت شدن پی تمسخر معلم و مسخره بازی تو کلاسن و زبان درازی میکنن معلم بدبخت هی تحمل کنه تا ی چییپزی هم بگه بهش میگن عقده ای. والدین الان خودشون با ی دونه بچه خودشون کنار نمیان بس که بد تربیت شده و خودشون حریفش نمیشن ولی وقتی حرف تعطیلی میشه میگن وااای معلما مفت خورن و حقوق الکی میگیرن و .... والله شغلشون سخته و سختیشم تدریس نیست سر و کله زدن با بچه های بی ادب شماهاست.

البته بچه هلی خوبم هستن ولی خب اغلب موکدا میگم اعلب بی تربیتن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

گزارش بزنید این تاپیک بترکه حوصله این همه بی احترامی رو ندارم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اگه تلفن والدین رو جواب ندید دیدید چه برخوردی میکنن؟😄😄😄

خانوم معلم شما برو تو شاد درستو تدریس کن بجای اینکه اینجا از حق و حقوقت دفاع کنی ما مجلس نیستیم که براتون حقوق تصویب کنیم و در ضمن لاقل حرف و عملت یکی باشه یعنی لاقل خودت به امضات عمل کن😊😏

اما حقوق شوهرم ۱۳ تومنه اونم با ۱۱ سال سابقه

عزیزم الان به دانشجومعلماکه بیشترمیدن چرااینقدرکم میدن؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
خانوم معلم شما برو تو شاد درستو تدریس کن بجای اینکه اینجا از حق و حقوقت دفاع کنی ما مجلس نیستیم که ب ...

یه اشتباه بزرگ من معلم نیستم شرمنده

خوش به حال کارمندان بانک و معلم توی این مملکت. هوای آلوده تعطیل . سرما،تعطیل .. تابستون تعطیل.. حقوق ها بهتر از بقیه.

پرستارها هم که هیچی همیشه بالاتر از بقیه میگیرن و نالان هستن. زیر سایه حضرت زینب روز پرستار هم که میشه که تحویلشون میگیرن .

عزیزم الان به دانشجومعلماکه بیشترمیدن چرااینقدرکم میدن؟

کجا بیشتر میدن؟؟؟؟؟؟ترددی۶تومن

چه حرف مسخره ای که معلم فلان شغل رو تحویل جامعه میده! اکر اینحوری باشه هرکی معلم داره باید به جایی ب ...

شما درست میگی

ولی معلم فقط درس نمیده و بعدش بره پی زندگیش

مادر من که تو خونه هم درگیر دانش آموز ها و مشکلات شخصی و خانوادگیشونه ، که صد البته وظیفشه ولی کاش قدر دانی هم بشه..

میبینم آن شکفتن شادی را..🌤