2777
2789
عنوان

بنظرتون پسره دوسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 76 پست

منم یه بار بالای کوه سیزده بدر بود یه گوله برف کوبیدم تو صورت فامیلمون قش قش خندیدیم اون بیشتر جا خورد از شرارت من😐😂

الان شوهرمه🥲😍

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم یه بار بالای کوه سیزده بدر بود یه گوله برف کوبیدم تو صورت فامیلمون قش قش خندیدیم اون بیشتر جا خو ...

این راسته ک میگن دخترا کسیو رو ک بیشتر دوس دارن بیشتر اذیتشون میکنن

والا من یکی از ۱۳ ۱۴ سالگی کلا از پسرای فامیل بدم اومد و دور کردم خودمو ، سلام علیک هم بزور بجا اوردم

دلیلشم این بود که یه وقت فکر ازدواج فامیلی نزنه به سرشون ، حالا دوتاشون خواستگاری کردن ، خداروشکر ننه بابامم با ازدواج فامیل مخالف ان

میبینم آن شکفتن شادی را..🌤

ولی خب شوهر اولم عاشق شرارت ها و شیطنتام بود ولی این شوهر دومم هی میزنه تو ذوقم آدم خشکیه ک بماند همشم میگ بزرگ شو کوچولوعه ۳۶ ساله🤕🤕🤕🤐🤐🤐🤐 خدا کنه یک شوهر اینجوری گیرت نیاد ک پیرت کنه من هر جا میرم میگن بهت میخوره راحت ۵۵ کمترینشه باشی😖🤦‍♀️ 

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

این راسته ک میگن دخترا کسیو رو ک بیشتر دوس دارن بیشتر اذیتشون میکنن

دقیقاااا

الانم همینطوره من خیلی به شوهرم کرم میریزم اذیتش میکنم چون کیف میده🥺😂

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
والا من یکی از ۱۳ ۱۴ سالگی کلا از پسرای فامیل بدم اومد و دور کردم خودمو ، سلام علیک هم بزور بجا اورد ...

وولی اگ عشق باشه چی

حالا من وقتی ۱۳ سالم بود بم گف اگ اینده بهت پیشنهاد ازدواجبدم قبول میکنی؟ گفتم اره😐الان  ۵ یا ۶ سالی میگذره

والا من یکی از ۱۳ ۱۴ سالگی کلا از پسرای فامیل بدم اومد و دور کردم خودمو ، سلام علیک هم بزور بجا اورد ...

۱۳ ۱۴ سالگی نمیدونستم ازدواج فامیلی مخصوصا با کسایی ک هرشب تا ۱۳ سالگی بغل هم یعنی کنار دست هم میخوابیدیم و اصلا فکرمون ب اونجا قد نمی‌داد از ۱۴ سالگی مامانم کلا قطع ارتباط کرد با همه فامیل ها چ خودش چ بابام ولی کلا تو فامیلای ما کسی اصلا چیزی ب اسم ازدواج فامیلی نمیدونن چیه منظورم میدونن ها ولی خب تو فامیلای ما چون ما با تک تک پسرای فامیل مادری و پدری خاطره داریم ک چ بازیابی می‌کردیم هیچوقت هم جدا از هم نبودیم یک گروه بودیم کلا

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

منم یه بار بالای کوه سیزده بدر بود یه گوله برف کوبیدم تو صورت فامیلمون قش قش خندیدیم اون بیشتر جا خو ...

مطمئنی ۱۳ ب در برف بوده🤔🤔🤔🤔

وولی اگ عشق باشه چیحالا من وقتی ۱۳ سالم بود بم گف اگ اینده بهت پیشنهاد ازدواجبدم قبول میکنی؟ گفتم ار ...

پسر داییم از بچگی خیلی اذیتم میکرد ، بعد سریع هم به جبران محبت میکرد ، خیلی هم بهم توجه داشت ، راستش از همون ۱۳ سالگی حس کردم قراره مث خر تو عشق اون گیر بیوفتم و خودمو دور کردم ، خیلی هم پرسید که چرا دور شدی سلام نمیکنی محل نمیزاری ولی من اهمیت ندادم ، تابستون هم چند بار طعنه زد میخوام برم واسه یکی قبل سربازی نشون بزارم تا روش دست نزارن و .. من اصلا به خودم نگرفتم ولی داییم زنگ زد نشون بیاره و ما گفتیم نه

پسر خالم برخلاف پسردایی اصلا اذیتم نمی‌کرد ، همیشه مورد توجهش بودم ، ولی اصلا به ذهنم نمی‌رسید که این بهم حس داشته باشه واسه همین من خر یکم با این صمیمی بودم ، اوایل مهر که از موضوع پسردایی ام گذشته بود خالم زنگ زد و گفت پسر خالم گفته حیف این ازدواج فامیلی قبول نداره و دختر خاله،  وگرنه میخواستم با اون ازدواج کنم 

حالا من خداروشکر میکنم که به هردو علاقه ای نداشتم و خودمو دور کردم وگرنه مث خرا تو این سن یا نشون میشدم یا عقد 

میبینم آن شکفتن شادی را..🌤
مطمئنی ۱۳ ب در برف بوده🤔🤔🤔🤔

اره بالای کوه برفا میمونه روستای مادریم

پسر داییم از بچگی خیلی اذیتم میکرد ، بعد سریع هم به جبران محبت میکرد ، خیلی هم بهم توجه داشت ، راستش ...

منم خیلی دوسش دارم و اصاااا اصاااا حاضرم قسم بخورم پسر عوضی نیس خیلی پسر خوب و مظلومیه و ارومه و فلان.. کاش فامیل نبودیم راحت تر بود باباشم خیلی دوسم داره ها ولی ازدواح فامیلی فامیلیه دیگ خوب نیس