2777
2789
خوب حرف مامانت گوش کن چی میشه بهش احترام بزاری بگی چشم مامان جون. نمی میری که ! چقدر واسه تو زحمت کش ...

ببخشیدا این رفتارا درسته من گوش ندادم ؟

من میگم با این رفتا را کاری میکنن متنفر شیم 

چرا همیشه باید حرف گوش بدم که آخرشم هیچ وقت ازم راضی نباشه

آره خودش میگه ، با دوستام میشینیم غیبت مامانامونو میگیم ، البته گیرای من با شوخی و خندست، خودشم کلی ...

مامان منم گیراش با شوخی و خندست میریم خونه دوستم چهار ساعت بی وقفه غیبت مادرارو میکنیم خیلی باحاله

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانت خسته‌ست و فشار روانی زیادی روشه. قصدش فقط محافظت از توعه. اگر بعد یک ماه تازه لباستو دیده بخاطر اینه که فکرش خیلی مشغول مشکلات زندگیه. زندگی تو ایران خیلی سخت شده و هر پدرمادری کم میاره بالاخره. اون فقط نگرانته. اصلا هم با لباست و خودت مشکلی نداره، میترسه گشتی چیزی بهت گیر بده. اینکه یهو داره بهت گیر میده بهمین خاطر هست. بخاطر آرامش مامانت یه کم رعایت کن. ببین تو صد در صد حق داریا ولی مامانت دیگه ظرفیت روانیش از نگرانی برای آینده زندگیتون پر شده. من میفهممش. یه ذره باهاش همکاری کن و حرفاشو به دل نگیر.

این حرفهای مسخره رو از کجاتون درمی‌آید که مگه خودش خواست بدنیا بیاد. با این حرفهای پوچ مغز بچه ها رو ...

وااااا

نمیخاست به دنیانمیاورد

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
مامان منم گیراش با شوخی و خندست میریم خونه دوستم چهار ساعت بی وقفه غیبت مادرارو میکنیم خیلی باحاله

خب چیکار کنیم ، مامان خودمم بهم گیر میداد ، الان میفهمم چرا ، خودتم ایشالا دختر دار شدی همین کار رو میکنی

این حرفهای مسخره رو از کجاتون درمی‌آید که مگه خودش خواست بدنیا بیاد. با این حرفهای پوچ مغز بچه ها رو ...

اتفاقا گاهی شما باید فکر کنید و افکار تعصبی گذشته رو کنار بگذارید

خودتون اگه تو یه خانواده بدنیا میومدین که خدای نکرده مادر و پدر هرزه بودن همچنان قدردانشون بودین که بدنیا آوردنتون؟

متعصب نباشین بچه های الان مثل گذشته نیستن و ما زمانی که بچه بدنیا میاریم باید حتما آرامش روانش رو در نظر بگیریم نه اینکه بخاطر یه مانتو کوتاه بهشون برچسب هرزگی بزنیم

بابا امرور چه حرفای سمی می زنین اینجاتورو خداااا عقده ای تحویل جامعه ندینباید مادرم کمی درک کنه نه ا ...

حرف این که به مادر احترام بزاری سمی یه پس توهم برو مغزت با اسید بشور یه کلمه می‌گفت چشم ادامه شو نمی شنید . جامعه ای که به ک و ن سگ و گربه رحم نمی کنه به نظرت به یه دختر جوان رحم می کنه .حرف من عقده نیست حرف اون مادر درسته و حق با اونه 

خب چیکار کنیم ، مامان خودمم بهم گیر میداد ، الان میفهمم چرا ، خودتم ایشالا دختر دار شدی همین کار رو ...

چون مامان خودتونم گیر میداد این روندو ادامه میدین؟

شما باید روند درست رو درپیش بگیرین نه هرچی که دیدین

وقتی مامانت بهت گیر میداد خوشت میومد؟

من تا وقتی که از سلامت روان به طور کامل برخوردار نباشم بچه نمیارم

مامان منم خیلی ازین رفتارا داشته🥲

فراموش کرده بودم یه مدت الان با این تاپیک یادم اومد

در صورتی که من دختر خوبی بودم

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

پا شم بزنمشون

جلوم نگیر

که بچه ها رو پررو و گستاخ کردن اینا

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....