2777
2789

بچه ها من نیاز به استراحت داشتم 

خدا را شکر تعطیل شد

دخترم که اینقدررر ذوق میکنه

حالا یه هفته تعطیل بشن چی میشه

البته اون‌مامان کلاس اولی رو درک میکنم ولی بهت بگم نگران نباش اولاش همه حرص میخورن😁ولی یاد میگیرن همشون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم حق با شماست معذرت میخوام

جدی گفتم عزیزم

واقعا این کار شما مصداق بارز ظلمه

هم خودتون که کارتون زیاد تر میشده همه بچه هاتون

هم درس یاد نگرفتن هم مسئولیت پذیر نشدن

گفتن مامانمون انجام میده دیگه

دوبار میذاشتی غیبت بخورن یا نمره شون کم بشه و خودشون با تبعات کم کاریشون مواجه میشدن یاد میگرفتن مسئولیت پذیر باشن

خواهش میکنم دقت کنید با بچه ها چکار میکنید

همیشه ناترازی بوده ولی گویا امسال خیلی اوضاع خیطه

از کجا معلوم که نمیخوان اینجوری نشون بدن؟؟؟؟

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
دقیقابعداصلاتماساگروهی وصل نمیشه نوشاد.. فک کن من استراحت مطلقم ی بچه دیگه هم دارم کل رندگیم کنارگذا ...

وای گناه داره 

من اینقدر به دخترم استرس دادم ریزش مو گرفت😥

الان اینقدررر ناراحتم الان مثل بلبل میخونه بهتر از شاگردای خودم که کلاس هشتم نهمن

دقیقابعداصلاتماساگروهی وصل نمیشه نوشاد.. فک کن من استراحت مطلقم ی بچه دیگه هم دارم کل رندگیم کنارگذا ...

خونه مام وقتی خانمشون انلاین داره درس میده اصلااااااااا انتن نیس باز ویس و اینا خوبه ...دختر من ک از وقتی نشانه  اِ    رو یاد گرفتن کلا دیگ با       ای       قاطی میکنه 

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
دختر منم کلاس اوله داری سخت میگیری

چجوری بهش درس میدید.... من برنامه شادبرام به سختی وصل میشه حرف ای روخوندن هرچی صداکشی وتمرین میکنم با نوشتاري میپرسه چی بود

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

جدی گفتم عزیزمواقعا این کار شما مصداق بارز ظلمههم خودتون که کارتون زیاد تر میشده همه بچه هاتونهم درس ...

آخه عزیز دل، وقتی مجازی هستی بچه با تبعات کار مواجه نمیشه که!

موقعی با تبعات مواجه میشه که بین ۳۰تا بچه ی دیگه باشه

همدیگرو ببینن

واکنش ها رو ببینه

تنبیه و تشویقی که از اجتماع میبینه رو درک کنه!

احساس تحقیر شدن وقتی معلم ازت میپرسه جواب نمیده رو بفهمه!

نه مجازی که هررررراتفاقی هم بیفته بچه نمیفهمه

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
ما که کلا تعطیل هستن حتی گفتن آنلاین هم برگزار نمیشه

اعه   چرا 

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀