2777
2789
عنوان

میشه پربازدید کنید راه های افزایش سایز اندام های زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 87 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه منحرف نیستی و واقعا سوالته راه خوب و درستش ورزشراه اشتباه و احمقانه اش عمل و پروتز

منحرف چیه خانوم؟

جنس سینه از چربیه و با ورزش آب میشه!

اون عضله اس که با ورزش رشد میکنه!

دنبال عمل و مریضی هم نیستم میخوام راه گیاهی برم

تو هیکلت سینه است کوچیکه ؟ اگه اونه که حق داری چون بافتش خیلی حساسه و چون لنفاوی هست سریع کیستی و غد ...

آره کوچیکه

از سینه بزرگ خوشم نمیاد

فقط میخوام یکم افزایش سایز داشته باشم از کارای مصنوعی هم متنفرم

استارتر در کل تیپ بدن مهمه .هر چقدر هم چاق بشی یه قسمت های از بدنت نسبت به بقیه دیر حجم میگیره

من اضافه وزن دارم آخه

هیکلم خوبه

ساعت شنی عه

فقط تنها مشکلش همون سایز سینه اس☹️

آره کوچیکهاز سینه بزرگ خوشم نمیادفقط میخوام یکم افزایش سایز داشته باشم از کارای مصنوعی هم متنفرم

بیخیال بابا 

الان من سینه هام بزرگه شده مثل دوتا وزنه 

الان سر بالاست سینه ات بزرگ کنی بپیچه دست و پات

کلا سینه کوچیک مده بنظرم سخت نگیر

اما تجربه دوستم از دارو درمانی برای افزایش حجم سینه فقط بالا رفتن پرولاکتین بود و هیچ افزایشی هم نداشت صرفا موقت و به تبع الان تو اقدام هست اما باردار نمیشه

پس بیخیال

پروتز هم میگن برا سینه ها کم حجم فوق العاده مصنوعی

فیلر هم نکروز و سرطان میده

بیخیال بابا الان من سینه هام بزرگه شده مثل دوتا وزنه الان سر بالاست سینه ات بزرگ کنی بپیچه دست و پات ...

داروی هورمونی افتضاحه!

من یه مدت میخوردم کل بدنم به هم ریخت

جوش میزدم

تکرر ادرار گرفتم

نابود شدم

من اضافه وزن دارم آخههیکلم خوبهساعت شنی عهفقط تنها مشکلش همون سایز سینه اس☹️

هیکلت ساعت شنی نیست

فرم بدنت گلابیه

ساعت شنی سایز دور سینه و باسنشون یکیه و کمر باریک حتی شکم پهلو هم بیارن این نسبت حفظ میشه