2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی لطفا بیاید

91 بازدید | 16 پست

میخام یه نمازی بخونم که توی سجدش یه دعای طولانی داره منم حفظ نیستم،چه کارکنم؟؟

(نمازجعفرطیار)

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز تا سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آیت الکرسی بخون

میشه؟ازکجا شنیدین که میشه جایگزین کرد

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز تا سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

من خودم یکم مهر بالاتر میگیرم گوشی میزارم پایین زیر مهر از روی اون میخونم 

ام البنین دخیلم، درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم، دست از تو برندارم       کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . هیچ وقت حلال نمیکنم اون شخص که منو بخاطر اینکه حاجت نگرفت تهمت زد ترکوند هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت. عاشقتونم  . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                               https://harfeto.timefriend.net/17280721063689
بشین خم شو با یه دستت مهر نگه دار رو پیشونیت از رو کتاب بخون

قبوله اینجوری؟مرسی گل💚

میشه؟ازکجا شنیدین که میشه جایگزین کرد

نه همون جور که گفتن باید خونده بشه

ام البنین دخیلم، درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم، دست از تو برندارم       کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . هیچ وقت حلال نمیکنم اون شخص که منو بخاطر اینکه حاجت نگرفت تهمت زد ترکوند هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت. عاشقتونم  . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                               https://harfeto.timefriend.net/17280721063689
من خودم یکم مهر بالاتر میگیرم گوشی میزارم پایین زیر مهر از روی اون میخونم

مرسی گل💚

حالا اگه امشب نمیخوای بخونی من بپرسم فردا که مطمئن باشم؟

اگه لطف کنی بپرسی که ممنونت میشم

یه زمانی ک نماز میخوندم آیت الکرسی میخوندم توسجده

ببخشیدحاجت هم گرفتین ازاین نماز؟

عتقادمو از دست دادم

به نظرم نمازشب رو شروع کن بخون ارامش خاصی میده💚