2777
2789

سلام بچه ها

من ۷ ساله عروسی کردم

بشدت نیاز به بودن در جمع فامیلم دارم حداقل ماهی یه بار یعنی اصلا روحیه میگیرم ولی همسرم اصلا پایه نیست موقع مهمونی که میشه همش یا حالش خوب نیست یا کار داره اگه هم منو ببره هزار تا منت میذارع و مثل برج زهرمار میشینه 

فامیل خودشون اصلا اهل دورهمی نیستن باشن هم به ما خیلی نمیگن

حس میکنم حسودی می‌کنه و از طرفی هم مامانش پرش می‌کنه و حسادت می‌کنه 

خسته شدم دلم خوش گذرونی میخواد ولی ندارم دارم دق میکنم دیگه از دست این دیوونه های عقده ای 

میشه راه حل بدید 

تنهایی برو خودت

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ننه داره همینه 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
شوهر منم نمیاد ۱۴ ساله می اومد مثل برج رهر بود

چرا اینطوری اند آخه

شوهر بقیه دخترای فامیلو میبینم واقعا اصلا اینطوری نیستن برج‌ زهرمار که نیستن هیچ‌ کلی هم پایه و باحالن