2777
2789
عنوان

به پسری که دوسش داشتم پشت پا زدم

66 بازدید | 6 پست

بخاطر نداریش 

و اینکه دعا داد کلی خورد من خانوادم 

شب خواستگاری نیم کیلو شیرینی اورده بودن اونم با اب دعا خمیرش کردن 

۹ خواهر برادر داشت 

پول خونه ماشین نداشت ...

بخاطر همینا قیدش زدم 

من تک دختر تو شهر ۴ تا خونه داریم پدرمادرم کارمند زیباییم نظیر نداره هر طوری بود میخواست منو بدست بیاره که بخودم اومدم 

بخاطرش کسی ک دوسم داشت و ولش کردم 

من ۲۰ سالمه اونی که دوسم داره ۳۱ 

مهندسه زندگیش تکمیل ماشین خونه 

برگشت گفت رفتنی حرفم گوش ندادی شکستی هنوز تو قلبم برات جا هست ولی اینبار بزاری بهم برسیم 

دعا کنید خوب پیش بره 

این مدت سر انتخاب اشتباهم ابروم تو کل شهر رفت فامیل همه فهمیدن

خدایا شکرت دوستت دارم😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره برگشته ارومم کرده ولی گفت اینبار اذیت نکنی برسیم بهم

خانواده ت خبر دارن ازین مورد جدید؟ شرایطش می گی خوبه ولی اختلاف سنی تون یه کم زیاد نیست؟

گلم با توجه به شرایط خوبی که داری و سن کمت، یکم زیادی عجله نداری برای ازدواج کردن؟

خانواده ت خبر دارن ازین مورد جدید؟ شرایطش می گی خوبه ولی اختلاف سنی تون یه کم زیاد نیست؟گلم با توجه ...

اخلاقش امکانات زندگیشش عالیه خیلی دوسم داشت تولد ۱۹ سالگیم سنگ‌تموم گذاشت هر بار میدید منو موهام میبافت بوس میکرد 

خدایا شکرت دوستت دارم😘