2777
2789
عنوان

به موهام آرگان بزنم ❓

65 بازدید | 17 پست

سلام

عزیزان من موهام فر و وزه

می خوام روغن آرگان استفاده کنم

آیا موها و سرم چرب نمیشه ؟

و این که میشه به کف سر و ریشه ی موها زد ؟

نظرسنجی
از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

چرب که میکنه

ولی خوبه

میتونی فقط به نوک و ساقه مو بزنی

اگه موهات فره پیشنهاد میکنم یه اسپری کوچیک بیار روغن بریز توش با آب وقتی خواستی بزنی خوبببببب قاطی کن اسپری کن به موهات 

چرب که میکنهولی خوبهمیتونی فقط به نوک و ساقه مو بزنیاگه موهات فره پیشنهاد میکنم یه اسپری کوچیک بیار ...

آب و رطوبت که موهای وز رو بدتر میکنه 😫

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آب و رطوبت که موهای وز رو بدتر میکنه 😫

زیاد نزن

کم

اتفاقا برای موی فر خوبه چون موی فر خودش کمی خشکی داره

من خودم میزنم خیلی خوبه منم موهام فره

روعن نارگیل من زیاد استفاده میکنم

با اسپری رزماری 

فوق‌العادست 

زیاد نزنکماتفاقا برای موی فر خوبه چون موی فر خودش کمی خشکی دارهمن خودم میزنم خیلی خوبه منم موهام فره ...

رزماری سر دردم میکرد

دیگه نزدم

حساس شد کهاشکال ندارههمون روغن رو بزن ولی کمچون چرب میکنههفته ای یبار ماسک عمیق بزنی کافیه عالیم هست ...

سوال اصلیم اینه به ریشه ی مو بزنم یا نه

یکی میگه آره

یکی میگه نه

اگه زیاد نزنی و اونطوری که گفتم استفاده کنی نه براق و نرم و لطیف میشن واسه برندم من لاینتس رو ترجیح ...

لایت نس چند میله و چند میخری ؟

فک کنم بستگی به هدفت داره برای چی بخوای استفاده کنی

واقعیتش اینه که من ابروهامو کاشتم

و طبیعتا چون موهای سرم فره ، موهای ابروهام هم شده

می خوام به ابروهام هم بزنم

و چون خیلی حساسه ، نمیدونم چکار کنم 

بنظرم بهتره بری دکتر پوست و مو چون ممکنه خدایی نکرده حساست داشته باشی

آره ، باید همین کارو بکنم

لایت نس چند میله و چند میخری ؟

من دیگه از اون استفاده نمیکنم از یه برند دیگه استفاده میکنم که قیمتش حدود دو تومنه 

ولی لایتنس ۱۰۰ میل باید نزدیک ۳۰۰ باشه, دقیق بخوام بگم ۲۰۰و خورده ای 

.C'est la vie