2777
2789

اره بچگیم از خودم صدا درمیاووردم خوب شد دوباره یکی دیگه شروع شد باز خوب شد دیگه  چندبار دوباره با فاصله چند ماع یا یکی دوسال شروع میشد باز خوب میشد تااا الان وقتایی که توی فشار یا ناراحتی خیلی زیاد باشم چندروز تیک میگیرم باز خوب میشه

بچگیم عصبی و ناراحت بودم بخاطر همین فضا خونه رو آروم کن حواسشو پرت کن دکترم ببرش وقتیم تیک میگیره هی تند تند بهش اخطار نده

اره بچگیم از خودم صدا درمیاووردم خوب شد دوباره یکی دیگه شروع شد باز خوب شد دیگه چندبار دوباره با فا ...

ممنون خدا رو شکر 

از ۴ سالگی ش تیک گرفت 

تیک کم میشد ولی قطع نه هی مدلش عوض میشد 

هی سعی کردم خونه آروم باشه 

ولی خب تو خونمون مشکل خاصی نیست معمولی هستیم.

من سه ساله این بچه رو بدون تیک ندیدم آخه چرا یاید انقدر مضطرب باشه.

ظاهرش خیلی آرومه کنار میاد و مهربونه من دلیل این همه اضطرابش رو نمی فهمم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون خدا رو شکر از ۴ سالگی ش تیک گرفت تیک کم میشد ولی قطع نه هی مدلش عوض میشد هی سعی کردم خونه آروم ...

منم همینجوری بودم اینقد آروم بودم از دیوار صدا میومد از من نه ببرش دکتر کم کم خوب میشه دیگه یادش میره از تیکش

منم همینجوری بودم اینقد آروم بودم از دیوار صدا میومد از من نه ببرش دکتر کم کم خوب میشه دیگه یادش میر ...

بردیمش متخصص مغز اعصاب 

نوار مغز گرفت گفت سالمه 

بعد که دخترمو دید جا خورد ولی دارو نوشت و تلویحا گفت دارو نمیخواد دختر به این خوبی داری برو یاد بگیر چطور خونه تو شاد نگه داری، شاد زندگی کنی هر وقت زیاد شد دارو بده 

بزار تیک داشته باشه تا زمانی که بقیه نفهمیدن دارو نده 

شما دارو خوردی؟ 

دکتر منظورتون چیه؟ مغز و اعصاب، روانپزشک، روانشناس؟؟؟

بردیمش متخصص مغز اعصاب نوار مغز گرفت گفت سالمه بعد که دخترمو دید جا خورد ولی دارو نوشت و تلویحا گفت ...

فصای خونتون چجوریه مگه؟هی باهاش بازی من آهنگ بزار باهاس برقص لباس قسنگاشو هی توخونه بپوشون بهش بگو برقصه بازی کنه خونرو شاد نگه دار هم روحیه خودت عوض میشه هم دخترت