2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنمتصوری از هندوانه دارید؟ پوستش سبز رنگ و داخلش قرمز...بین پوست و گوشت، یه لایه سفید رنگ هس ...

به به بسیار دقیق و عالی هستین کدبانو 🥰

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
به به بسیار دقیق و عالی هستین کدبانو 🥰

ارادت 🤗🥰❤

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

اسی کارات بی‌نظیره حرف نداری ماشاالله بهت فقط آنقدر محوشون شدم یادم رفت لایک کنم ، لایک به همه‌شون 

شمالی هستین شما ؟

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

سلان مهربونا

وقت بخیر

امیدوارم حالتون عالی باشه 

چنل اشپزیمون ⬅️⬅️⬅️⬅️

براتون اموزش های مختلفی گذاشتیم 

لطفا عضو بشید👇👇👇

لینک چنل 👇👇

https://eitaa.com/joinchat/184222253C46b0db0173

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
نتی مگه نیست عکسها؟

نمی‌دونم گلم نگفتش کار خودمه من اینطور برداشت کردم 

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .