2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره پیش اومد سخت گرفتم  .دیگه قایمکی میرفت پیشش به حرف زدن و شب نشینی بمن میگفت سر کارم ولی من از صداهای اطرافش تشخیص میدادم پیش رفیقاشه و بعد چند روز خودش اعتراف میکرد  

البته این در مورد همه صدق نمیکنه 

نمیدونم همه جور رفیقی داره درد خلافکار ساقی

من مشکلی ندارنم

فقط با دو سه تا آدم حسابیاش رفت و آمد داریم 

قلب مادر هیچ خبر داری انتظار آمدنت چقدر سخت است؟      و سه سال سخت انتظار بمونه به یادگار از امشب که خیلی غصه دارم ۳ بهمن ۴۰۲ روز پدر💔😞
نمیدونم همه جور رفیقی داره درد خلافکار ساقیمن مشکلی ندارنمفقط با دو سه تا آدم حسابیاش رفت و آمد داری ...

رفیق خیلی صمیمی 

از بچگی باهاش بوده 

ی چیزایی ازش گفته که هیچ کس نمیدونه غیر از اون من حتی از طرز حرف زدن و قیافه ش از حرکاتش از طرز برخورد با زنش و از همه چیزش بدم میاد 

و اینکه حس میکنم خودشو رقیب میدونه نه دوست 

All is one