2777
2789
عنوان

برا مادر شوهرم کادو بخرن

137 بازدید | 14 پست

روز مادر بخرم چون رابطه نداریم باهم بخاطر دخترش که توهین کرد ماهم ارتباطمونو قطع کردیم  و مادر شوهرممم دید تقصیر دخترشه ولی سکوت کرد برا بهتر شدن کار نکرد و بیخودی پشت دخترشو گرفت حالا مهم نیست الان براش بخرم یا نه همسرم تصمیم گیری بر عهده من گزاشته البته مادر شوهرم بهم زنگ میزنه ولی رابطه وارتباط نداریم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا دخترش یه بی ادبی هست ومادرشم پشتشو میگیره پرو شوه من و جاریم بخاطر دخترش قطع ادتباط کردیم باه ...

همین چیزی ک شما گفتی   برادرشوهرمن هست و بی احترامی کرد چند سال  اخرنشوندمش سرجاش و قطع رابطع کرم  مادرش دید حق بامنه اماخب طرف بچشو گرفت  . منم گی ام براش نمیبرم  بی لیاقتن

همین چیزی ک شما گفتی برادرشوهرمن هست و بی احترامی کرد چند سال اخرنشوندمش سرجاش و قطع رابطع کرم م ...

بله مادر شوهر منم اینطور شد خواهرشوهرم به همسرم توهین گرد ولی پشت دخترسو گرفت الان همسرم دیگه نمیره منم نمیرم بین بچه ها فرق گزاشتن خواهر سوهرم ده سالم از همسرم کوچیکتره تو هین کرد

بله مادر شوهر منم اینطور شد خواهرشوهرم به همسرم توهین گرد ولی پشت دخترسو گرفت الان همسرم دیگه نمیره ...

همون  بهونه خوبیه برا قطع رابطه  هی نخواه  این رابطه رو کشش بده  . من یبار بخشیدم بدتر ازسری قبل کوچیکم کردن  ... دیگ گفتم مگ فقط سرقبرشون لطف کنم برم 

همون بهونه خوبیه برا قطع رابطه هی نخواه این رابطه رو کشش بده . من یبار بخشیدم بدتر ازسری قبل کوچ ...

دیگه بعضی توهینا از حسادت میاد خواهر شوهرم نامزد بی ارزه ایی داره بدون اجازه پدرش اب نمیخوره ولی همیرم اجازه دخالت تو هیچ بهشون نمیده و هزهرتومنم از باباش برا زندگیمون مراسممون نگرفته دیگه با توهین  عقدشو خالی میکنه 

دیگه بعضی توهینا از حسادت میاد خواهر شوهرم نامزد بی ارزه ایی داره بدون اجازه پدرش اب نمیخوره ولی همی ...

دقیقااااا  عقده هاشونو با حسادت بیرون میریزن    برادرشوهرمن ی ادم بی عورضه اس و هییییچی نداره ک فقط ازاول بهم حسادت کرد و حرفای چرت زد تا رو اعصابم  بره  خداازش نگذره خیلی از بهترین روزامو خراب کرد  خدا خودش جوابشو بده  آمین

دقیقااااا عقده هاشونو با حسادت بیرون میریزن برادرشوهرمن ی ادم بی عورضه اس و هییییچی نداره ک فقط ...

من ایتجور نیستم اعصابمو خراب کنه چون راستش برا ارزش نداده که بهش حتی فکر کنم چه برسه رفتارشو تجزیه تحلیل مکلا برا مهم نیست حتی  دو ساله عقد هروسی کردم به جز حال احوال چهار کلمه باهاش حرف نزدم چون کلابا  شخصیتش نمیتونستم کنار بیام دیگه کلا در حد احوالپرسی بود و حسادتش باهث شد به همسرم توهین کنه ولی چون کلا من نادیده گرفتمش دیگه کاری به من نداره

من ایتجور نیستم اعصابمو خراب کنه چون راستش برا ارزش نداده که بهش حتی فکر کنم چه برسه رفتارشو تجزیه ت ...

اخه من مشکلم این بود همسرم نمیخواست باور کنه چقد باهام بدرفتاری میکنن  یک ساله فهمیده ک دیرشد  اما الانم خدارو شکر میکنم  بخدا آرامش دارم   ریختشونو نمیبینم