2777
2789
عنوان

ندونستن بعضی چیزا خیلی خوبه

81 بازدید | 6 پست

فک کن بفهمی از اعضای خونوادت بهت حسودی میکنه زیرتو میزنه یا شوهرت بیاد بگه اگه منو میخوای وضعو درست کن نمیدونم تا چ حد میتونم زنده بمونم ولی واقعا دوس دارم بمیرم واقعا دوس دارم برم چون خیلیه تااینجا یه نفر دونفر ن همه هیچکسو ندیدم لیاقت عشق داشته باشه همه تا ی جایی ظرفیتشون پرمیشه

منم از آدمای دورو متنفرم

ولی دنیا پره ازین جور آدما

مجبوریم بسازیم و به رومون نیاریم

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم کسی این متنو میخونه یان ولی تا میتونید بچه نیارید اوردن ادم به این دنیا فقط رنجشو میبره بالا هیچچیز شیرین تو دنیا نیس اگرم بود به تلخیه اتفاقا نیی نمیارزه واقعا بچه بیارید عمر کنید بمیرید و تمومشه