2777
2789
عنوان

وای دارم از خنده میمیرم

194 بازدید | 16 پست

تو دبوار یه کمد گذاشته بودن ۱۵ تومن.

منم خوشم اومد گفتم ۱۲ بده بیام بردارم.

گفت نه همون۱۵.بخدا خیلی قسنگه .

گفتم ندارم.

گفت قرص بگیر از مامانت از بابات از برادرت.توروخدا بیا ببر

گفت من تو خونم جا ندارم نگهش دارم جون هر کی دوس داری پول بگیر از کسی بیا ببر.

جواب ندادم.

استیکر گریه فرستاد.

بعد نوشت من چقد بدبختم.یعنی یه دوست هم نداری ازش بگیری؟ 

باشه بیا ببر .فقط ببرش🤣🤣🤣

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

😂😂😂

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂😂شانست گرفته مبارکت باشه

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄

اخی عزیزم

گناه داشت 

منم یه سری دوتا ماکسی مجلسی گذاشته بودم طرف انقد گفت ندارم و شوهرم بی پوله و فلانه دوتاشو میخواست ۸۰۰ تومن ببره 

منم دلم سوخت گفتم باشه بیا ببر 

مادرم تا فهمید میخاست بکشتم گفت خاکتوسرت ماکسی مجلسی سنگ اتریشی رو میخوای بدی ۴۰۰ تومن؟؟؟ این ۴ میلیونه 

یکبارم بیشتر نپوشیدم☹️

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-