2777
2789
عنوان

نورابل کلاه بردار

34 بازدید | 5 پست

دقیقاً برای چی هرچی تاپیک میزنن راجب یک بیزنس کلاه بردار همش میترکع و تعطیل میشه

میخوایم مردم اگاه بشن دیگه پولشونو نخوره الان ۷ ماهه کلی خرید کردن نفرستادن دوستام یکیش سی میلیون یکیش هفت میلیون خرید کرده نفرستادن 

نی نی سایت پاسخگو باشه چرا میترکونه 

لطفا نی نی یار ها رو تگ کنید من ندارمشون

۶! هیچ همچون پوچ عالی نیست . 

سلام.بفرمایید عزیزم

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم چرا تاپیک هایی که راجب بیزنس کلاه بردار نورابل زده میشه همشون میترکن و پاکشون میکنین؟

چون صحت و سقم کلاهبرداری برای سایت معلوم نیست و وظیفه سایت هم شناسایی کلاهبرداران نیست و اگر خلافش ثابت بشه پیگرد قانونی داره

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
چون صحت و سقم کلاهبرداری برای سایت معلوم نیست و وظیفه سایت هم شناسایی کلاهبرداران نیست و اگر خلافش ث ...

متشکرم ماه هاست نفرستادن چیزای مردمو برای همین تاپیک میزنیم که کسی دیگه سفارش نده حداقل تا بفرستن

۶! هیچ همچون پوچ عالی نیست .