مثلا اون مادری که عکاس ورزشی بود بچه رو با خودش میبرد سر کارو دوست داشتم. البته ساعت طولانی میبرد ایراد داشت. یا یه عکسی دیده بودم توی مجلس به کشور خارجی نماینده بچه شیر میداد. من گاهی روزها بچه دو سال و نیمم رو دو ساعت حدودا، میبرم سر کار. بعضی برخوردها عجیبه. تازه داشتم فکر میکردم سن مدرسه که شد بعد از ظهرها ببرمش دفتر کارم وقتی ارباب رجوع نیست بهش مشق بگم و درس یاد بدم. کاش این فرهنگ جا میافتاد
متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.