2777
2789

بخدا از استرس مردم حتی میزنه به سرم خودمو بکشم خلاص شم... چشه این بچه زرتو زرت مریضه  آسم آلرژیک داره حساسه مدام مریض میشه

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقيقا مثل دختر من يك ماه مريض بود يك هفته خوب شد دوباره مريضضضض

يدونه صلوات براي سلامتي پدر و مادر و برادرودخترم بفرستيد،يدونه ديگم براي بهتر شدن اخلاق شوهرم برام ميفرستيد واقعا ممنونم خير ببينيد😢اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم

همه همینن به خدا 

بچه منم همینطوره

غصه نخور گلم

ویروس و مریضی ناشی از آلودگی و سرما زیاده

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️

یک مادر بایدصبورباشه عزیزم بهت حق میدم منم گاهی کم میارم ولی فکرمیکنم اگه نباشم کی پرستاری بچه هامومیکنه؟باید صبرکنی گلم خدابه بچتون سلامتی بده آمین

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

حالا من اندازه خودم اطلاعات دارم

چون درگیر شدیم تجربه خودمو میگم

یکی از بچه هام از مدرسه سرماخوردگی آورد 

کم کم همه گرفتن

خودم نفر اخری بودم که گرفتم

فکر میکردم خوب شدم 

میزان سر یک هفته دوباره عود میکرد

به نظرم کرونا بود

ضعیف تر شده 

دور از جون حالت کشندگیشو از دست داده

ولی بد آدمو درگیر میکنه

شربت زادتین خارجی بگیر با اسپری کلداماریس یه مدت بده برا آسم و آلرژی خوبه شربت زینک خارجی هم عالیه

این بچه رعایت نمیکنه  نمیذاره لباس گرم تنش کنم. میره مدرسه ماسکشو در میاره. از مدرسه برگشت دیدم کل آستینش خیسه تو باد سرد

عزیزم میتونی یکم از علاعم حین بیماریش بگی

الان که بدنش دون دون شده مشکوک به آبله مرغان.

بینیش کیپه . دوروز پیش گلو درد داشت .الانم بینیش گرفته سرفش شدیده

الان که بدنش دون دون شده مشکوک به آبله مرغان. بینیش کیپه . دوروز پیش گلو درد داشت .الانم بینیش گرفته ...

تند تند نفس میکشه وقتی مریضه

سینش خس خس میکنه؟

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔