2777
2789

دیگه دارم واقعا به این نتیجه میرسم من نه مامان خوبی برابچمم نه خانم خوبی براشوهرم ازسرشب شام گذاشتم آشپزخونرو طی کشیدم براشوهرم آب انارگرفتم کلی باپسرم کلنجاررفتم یه تیکه موز واسه میان وعدش بخوره یازده ماهش وبه شدت بدغذا بعدپاشدم شام پسرمو آماده کنم همش چسبیده به پام خب منم کنارگاز کلی خطرناک هرچی به شوهرم گفتم پنج دیقع نگهش داراونم خسته بود نگه نداشت اصلا نفهمیدم چیکارکردم عدس پلوش فک کنم نه برنجش نه عدسش نپخته بود ولی گرسنه بودبهش دادمش خورد دیگه اخرشبم موقع خابش عصابم ازشوهرم خورد بودکه پنج دیقع بچرو نگه نداشت پسرمم کلی خابش میومدولی هی مقااومت میکرد شیطونی میکرد سرش دادزدم بخاب دیگه الهی بمیرم گریه افتاد 

کاش واقعا بمیرم😭

برای آدم بچه دار یه برنامه روزانس اینایی که گفتی مدیریت کن جانم چون چاره ای نیست

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو واقعا مامان و خانم خوبی هستی اصلا اینطور فکر نکن چون اینهمه کار انجام دادی 

اون چیزایی که گفتی طبیعیه همه ی ما عصبانی شدیم و دادم زدیم سر بچه هامون

درمورد غذاشم نگران نباش چیزیش نمیشه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
توی پیچ و تاب زندگی صبور باشین

امشب فقط ازشوهرم عصبی بودم که راحت توگوشیه پنج دیقه بچرو نگه نداشت وگرنه بیشتروقتا اینومیفهمم که بچه یازده ماهه هرچقدراذیت کنه اشکالی نداره الان خیلی ناراحتم

اینهمه کار کردی و انرژی سوزوندی بازم از خودت ناراضی؟من جای تو خسته شدم وقتی خوندم و تصور کردم

انرژی منفی نده واقعا زن و مادر خوبی هستی میتونستی این کارا رو نکنی و شوهرتو مجبور کنی از بیرون شام بگیره خونه هم تمیز نکنی و ب بچت برسی ولی اینهمه کار کردی و خداقوت بهت میگم واقعا

همیشه برنج دمپختی درست کن شل بشه یکم عب نداره هم وقت گیر نیست هم بچه ات اذیت نمیشه با ماست میدادی بخ ...

برنجاشوهمیشه کته میکنم یدفه آبش زیادمیشه میگم گناه داره شفته بهش ندم مثل برنج خودمون دون بشه امشب خیلی دورشده بود دیگه زنده بود

اتفاقا تو بهترینی عزیزم بچه داری خیلی سخته شوهرتم میدونه ولی شاید خسته بوده بچه داری ام بلد نبوده به خودت افتخار کن

همه سربچه هاشون داد میزنن نگران نباش ما خودمون نسل کتک خور از مادرامونیم هیچیمونم نشده 

حواست باشه آب کتری نریزه روش خدای نکرده، سعی کن تو آشپزخونه نیاد زیاد

کلا آویزون پای من موقع کارکردن کتری روگاز نمیزارم ولی قابلمه وغذا کلی روگازهست موقع ظرف شستن هزاربارمیبرم میزارمش توحال باز میاد😅😢