2777
2789
عنوان

سيگار

67 بازدید | 9 پست

چجوري ب يه نفر ك سيگار ميكشه بگم نكشه ديگه😬

يدونه صلوات براي سلامتي پدر و مادر و برادرودخترم بفرستيد،يدونه ديگم براي بهتر شدن اخلاق شوهرم برام ميفرستيد واقعا ممنونم خير ببينيد😢اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی داره کیت باشه

خيلي نزديكه بهم

يدونه صلوات براي سلامتي پدر و مادر و برادرودخترم بفرستيد،يدونه ديگم براي بهتر شدن اخلاق شوهرم برام ميفرستيد واقعا ممنونم خير ببينيد😢اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم
چرا باید بگی اصن

دلم ميسوزه براش اعصابم خورد ميشه جلو من نميكشه ولي مياد بوشو ميده

خيلي نزديكه بهم

بهش بگو بخاطر سلامتی خودت نکش یا علتش رو بپرس بعد قانعش کن که دیگه نکشه

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

دلم ميسوزه براش اعصابم خورد ميشه جلو من نميكشه ولي مياد بوشو ميده

عزیزم منم شوهر خالم خیلی سیگار میکشه ۲سال پیش تارهای صوتیش اسیب دیده بود هنجرش زخم شده که تا یه مدت صداش بیرون میامد رفتش دکتر واسش لیزری عمل کرد دکتر سیگار تا اخر عمر ممنوع کرد براش چند ماه نکشید ولی بازم شروع کرد پس باید خود طرف بخواد که نکشه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.