2777
2789
خودت پنچرتری که

😅😅😅این کاربر همیشع تامیکهای زشتی میزنه 

امشب باز ادعای کلاس و داف بودن داره استغفرالله

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگفت تو منظور دار این خیار ها رو آوردی دادی به من تو میخوای بگی که شوهر من بلد نیست

وات د فاز😐

بحث داره جالب میشه🤣💔

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

آخرش تو اُور دوز میکنی🚶

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

میگفت تو منظور دار این خیار ها رو آوردی دادی به من تو میخوای بگی که شوهر من بلد نیست

ای حموم بع حموم بری در نیایی ....حمممومممم😬

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

دیگه من خجالت کشیدم گفتم بزار معذرت خواهی کنم خودمم شوک بهم وارد شده بود هول کرده بودم گفتم معذرت میخوام میدونم شوهرت گرم فلان ببخشید منظوری نداشتم بعد برگشته باز جیغ داد که تو از کجا میدونی شوهر من گرم

دیگه من خجالت کشیدم گفتم بزار معذرت خواهی کنم خودمم شوک بهم وارد شده بود هول کرده بودم گفتم معذرت می ...

خب راست میگه

از کجا میدونی شوهرش گرمه😐💔

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱