بخیه هام جذبی بودن ولی خب الان ۳۵ روزه نیفتادن زنگ زدم ب ماما همراهی ک داشتم گف بیار برات بکشم میترسم مگه میشه کسی تو شرایط من بوده
برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
منم عمل واژینوپلاستی کردم بعد ۱۶ روز بخیه ها جذب نشدن و دکترم برام کشید
عزیزم دردم داشتن .خوب جوش خورده بود یان حس میکنم چون جذب نش ه یعتی خوب جوش نخورده کشیدنش چجوری بود
برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
هزینه ۱۰ تومن زیر میزی گرفت دکتر ۷/۵۰۰ هم بیمارستان ازم گرفتدوره ای نقاهتم چند روز مثل زایمان طبیعی ...
درد داره این عمل زایملن طبیعی داشتین شماهم منم میخام برم این عمل رو بکنم ولی موندم