2777
2789
منم عمل واژینوپلاستی کردم بعد ۱۶ روز بخیه ها جذب نشدن و دکترم برام کشید

عزیزم دردم داشتن .خوب جوش خورده بود یان حس میکنم چون جذب نش ه یعتی خوب جوش نخورده کشیدنش چجوری بود

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم دردم داشتن .خوب جوش خورده بود یان حس میکنم چون جذب نش ه یعتی خوب جوش نخورده کشیدنش چجوری بود

یکم درد داشت موقع کشیدنش ولی قابل تحمله

آره اکی بود 

این نخاش دیر جذبن گوشت که همون ده روز جوش میخوره

هزینه ۱۰ تومن زیر میزی گرفت دکتر ۷/۵۰۰ هم بیمارستان ازم گرفتدوره ای نقاهتم چند روز مثل زایمان طبیعی ...

درد داره این عمل زایملن طبیعی داشتین شماهم منم میخام برم این عمل رو بکنم ولی موندم 

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
درد داره این عمل زایملن طبیعی داشتین شماهم منم میخام برم این عمل رو بکنم ولی موندم

درد اره دیگه چون از داخل و بیرون بخیه داره خیلی 

آره زایمان طبیعی سخت داشتم 

اگر دیگه بچه نمی خواین انجام بدین خیلی خوبه

بعرش باز نشدن درد داشت کشیدنش

نه دیگه اول نگاه کرد دید جوش خورده بعد کشید

چون زخمش تازه بود کمی درد داشت ولی مال تو چون خوب شده درد نمیگیره

چطور تونستی تحمل کنی این هم مدت مال من اذیت می‌کرد احساس میکردم نخ بخیه گوشتمو جر میده

🇮🇷🇮🇷🇮🇷