2777
2789
عنوان

بچه ها نمیدونم بدنم پر جوش شده از کجا بفهمم ابله مرغون

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 22 پست

نگاه ابله این طوری 

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

بله ابله متاسفانه

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فرداحتما برودکتر آبله هست متاسفانه

فرداحتما برودکتر آبله هست متاسفانه

می رم دکترفقط خیلی ترسیدم

چی میشه

دارو میده؟ تب میکنم؟

بچه م ۳ سالشه چکار کنم

لطفا برای برآورده شدن حاجتم‌یه صلوات بفرستید    هرکس دعا کرد رپلای کنه دعاشون میکنم خیر ببینید
می رم دکترفقط خیلی ترسیدمچی میشهدارو میده؟ تب میکنم؟بچه م ۳ سالشه چکار کنم

اره تب داری دارو میده پمادم میگه احتمالا بچه تونم هم میگیره ولی سنش کم وضعیف میگیره انشالله خوب میشی

منم ۲۹ سالگی گرفتم پدرم درومد

میشه توضیح بدین چند روز طول کشید خوب شدی

تب هم داره یعنی فردا تب شروع میشه؟

لطفا برای برآورده شدن حاجتم‌یه صلوات بفرستید    هرکس دعا کرد رپلای کنه دعاشون میکنم خیر ببینید
میشه توضیح بدین چند روز طول کشید خوب شدیتب هم داره یعنی فردا تب شروع میشه؟

نه من قبلش تب و لرز داشتم چند روز 

بعدش جوش و اینا اومد

خود جوش و‌بعدش زخم و‌اینا که فکر کنم تا یک هفته طول کشید

بعدش دیگه بهتر میشه اصلا نباید جوش و بکنی 

صبر کنی خودش بریزه 

مخلول کالامین بگیر 

مدام بزن 

هعی باید دوش بگیری که خارشت بیفته 

خنکی بخور

بعدشم چند وقت جای جوش هست ادم فکر میکنه موندگاره ولی بعد مدتی همش میره مگه اونایی که کنده باشی