2777
2789

@سرو،محمد    

@najmekhatoon    

@elsa77na    

@سوییفت    

@حنای_من    

میشه لطفا برای پدر استارتر دعا کنیذ

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خدایا به حق فاطمه‌ی زهرا به حق حضرت زینب به حق ام‌البنین به پدرش شفا بده خدایا من کشیدم همه اینا رو میدونم دیدن درد پدر چقدر سخته خدایا له شدم وقتی با چشم خودم پرپر شدنش رو دیدم تو رو به خداوندیت قسم برا این دختر این اتفاقا هیچوقت نیفته😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@سرو،محمد @najmekhatoon @elsa77na @سوییفت @حنای_من میشه لطفا برای پدر استارتر دعا کنیذ

ممنون گلم الهی سلامت باشین همیشه 

خدا بهترینارو براتون رقم‌بزنه لتماس دعای فراوون دارم

@خانمحاجآقا    

@درگوشی_عاشقانه000    

@مائده6525221    

@جان_و_جهانم    

@مامانبزرگپانیذ    

میشه برای پدر استارتر دعا کنید

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

@مامان،مهدیار    

@eliott93    

میشه برای پدر استارتر دعا کنید

سلام آبجی  گلم عزیزم ان شاالله  خدا بهشون سلامتی بده من هدیه به حضرت  مهدی عج آیت الکرسی میخونم واسه سلامتیشون❤️

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
@خانمحاجآقا @درگوشی_عاشقانه000 @مائده6525221 @جان_و_جهانم @مامانبزرگپانیذ میشه برای پدر استارتر ...

سلام خوشگلم ممنونم که به این کارخیر دعوتم کردین

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
سلام خوشگلم ممنونم که به این کارخیر دعوتم کردین

قربونت برم💚