2777
2789
عنوان

کیا با سه تا بچه طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 40 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت فقط خیانت کرده یا اخلاقای گند دیگه هم داره؟

تاپیکام ببین متوجه میشی عزیزم 

یه نمونش اینکه زندانی ام 

پدر بشدت بد و بی مسئولیت زن و بچه رو به چشم برده میبینه 

آرزوم زندگی آزادانه اس آزادی از زندان شوهرم ..دردو فشاری که توی سینمه رو فقط اون زندانی میفهمه که نمیدونه قراره ازاد بشه یا اعدام💔

میشه بیشتر توضیح بدی و اوضاع خودتون و بچه ها بعد طلاق و اینکه پدرتون فقط خیانت کار بوده؟

بابای من همه ای کلکسیون بی اخلاقی رو داشت تیر خلاص هیانتش بود من و داداش بزرگم ازدواج کردیم داداش کوچیکم پیش خودش مثلا میخواد با ندادن داداشم مامانمو اذیت کنه

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
هیچی نمیشه برای تنبیه پدر بچه ها لازمه

با این کار مرد متوجه اشتباهاتش نمیشه بلکه فقط برای اینکه از نگه داشتن بچه ها خسته میشه سراغ زنش رو میگیره...این وسط بچه ها قربانی میشن و آسیب روانی میبینن من مشاور خانواده ام و کیس های زیادی دیدم که حس بدی نسبت به مادر پیدا کردن...هیچ وقت چنین کاری با بچه هات نکن