بستگی داره بچه ها چه سنی باشن و چقدر روحیه حساسی داشته باشن...و اینکه خانم چقدر مستقل بتونه بعد طلاق زندگی کنه ... اینکه اگه شوهرت پشیمون باشه بهتره باهاش ادامه بدی
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
میشه بیشتر توضیح بدی و اوضاع خودتون و بچه ها بعد طلاق و اینکه پدرتون فقط خیانت کار بوده؟
بابای من همه ای کلکسیون بی اخلاقی رو داشت تیر خلاص هیانتش بود من و داداش بزرگم ازدواج کردیم داداش کوچیکم پیش خودش مثلا میخواد با ندادن داداشم مامانمو اذیت کنه
خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
با این کار مرد متوجه اشتباهاتش نمیشه بلکه فقط برای اینکه از نگه داشتن بچه ها خسته میشه سراغ زنش رو میگیره...این وسط بچه ها قربانی میشن و آسیب روانی میبینن من مشاور خانواده ام و کیس های زیادی دیدم که حس بدی نسبت به مادر پیدا کردن...هیچ وقت چنین کاری با بچه هات نکن