2777
2789
عنوان

کیا با سه تا بچه طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 40 پست

خواستم طلاق بگیرم نتونستم به خاطر سه تا بچم برگشتم 

اما ازش متنفرم زندگیمون زهر ماره

آرزوم زندگی آزادانه اس آزادی از زندان شوهرم ..دردو فشاری که توی سینمه رو فقط اون زندانی میفهمه که نمیدونه قراره ازاد بشه یا اعدام💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حقیقتش خودت خواستی بچه ها رو بیاری تو این دنیا 

میموندم بچه هام بزرگ میکردم 

ولی اینقدر به شوهرم مسئولیت زندگی میدادم وقت نکنه نفس بکشه تمامممم مسئولیت بچه خونه میدادم دستش خودمم تایم ازاد میکردم به خودم میرسیدم

به خیلی چیزها بستگی داره

یه زن شجاع باشه یا ترسو که حتی تنهایی تا حالا یه کار انجام نداده

پولدار باشه یا کاملا وابسته مالی

از نظر جسمی و روانی سالم باشه یا داغون

اطرافیانش حامی باشن یا سرزنش کن از این خانواده هایی که روزگار دختر سیاه میکنن و چشمشون به دهن مردم

ودر یک جمله اگر پشتت پُره و مشتت پُر جداشو...

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

خونت آمادست نون و لباس و ... آمادست 

بری طلاق گیری برای هر کدوم باید جون بکنی

میدونم خیلی خیانت سخته

اما طلاق و زندگی با سه بچه بدون پدر خیلی سخت تره

تهدید به طلاق کن ولی طلاق نگیر

تعمد بگیر ازش

پول ماهانه زیاد بگیر جداگانه پس انداز کن برای مبادا

بستگی شرایط خودت داره

اگه قراره برداری بری خونه پدرت با سه تا بچه نرو 

اگه مستقلی میشه ولی تحمل داری تا یه مدت طولانی تنها باشی تا بچه هات از آب و گل در بیان؟فردا روزی منت نذاری من به خاطر شما دوباره ازدواج نکردم و سخت کار کردم هم پدر بودم هم مادر

تصمیم سختیه 

بسنج و اسونترین راه پیدا کن

ای زندگی حرومت بشه جوانیم