2777
2789
عنوان

با شوهری که تو خونه باهاتون حرفم نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 42 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی مثلا میره بیرون نمیپرسی کجا میره 😐😐😐یا موجودی حسابش رو نمیدونی؟؟کیف و وسایلش رو چک نمیکنی ؟؟ ...

شما همه رو چک میکنید؟؟؟!

از اینا فقط من میپرسم کجا میری. اونم گاهی میگه خیابون،

اگر بچه نداری حتما به فکر خودت باش جدی میگم . 

مادرا چ مرگشونه اول التماس تو رو خدا عروسمون شو بعد جفتک انداختنا شروع میشه البته نه همشون واقعا کسی ک شعور ازدواج نداره چرا زن میگیره همه زنهای ایرانی واقعا بساز و زندگی جمع کنن شاید درصد تک رقمی باشن ک اشکال یا موردی داشته باشن ولی بنظرم بالای ۹۰درصد زن ایرونی اگر عشق و احترام ببینه تو دنیا تکه اونوقت مردا باهاشون نمیسازن ... من ک خودم ۱۰۰سال پیر شدم . آدم تنها باشه شرف داره به اینکه ی آدم غلط یا اشتباه کنارش باشه . خدا بهترینها رو برات رقم بزنه ولی سرسنگین باش . حتما با یک روانشناس یا مشاور صحبت کنید دوتایی . تا دیر نشده ب فکر خودت باش . من الان موندم اونایی ک بخاطرشون و ازترسشون طلاق نگرفتم و سوختم و ساختم کدوم گورین ... مردم فامیل خانواده ... بیشتر از خیر از خودشون و اسمشون ضربه خوردیم ولی همونا خودشون زندگی کردن ... دختر خرابای فامیل ما با مادرشون ی شوهرایی کردن نگو ... اونوقت مادر ما از ترس دهن گشاد اینا ک الان ۲۰ساله ندیدمشون ما رو بدبخت کرد...دلت برای خودت بسوزه . ببخش دلم پر بود زیاد حرب زدم 

سه ساله

بهش گوش بده ازش بپرس کم کم درست میشه شوهر من اوایل اینجوری بود

چون من حرفاشو گوش نمیدادم مامانش خیلی گوش میداد

الان برعکسه مامانش فقط بخاطر کنجکاوی حرفاشو گوش میده

ولی من درکش میکنم دیگ زیاد به مامانش اطلاعات نمیده

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗
خوبه ولی یه وقتا حوصله خودمم ندارم اینم گیر میده به اینکه فلان فیلم فلان بازیگر توش بازی کرده یا چه ...

قدرشو بدون 

ما گیر شوهرایی افتادیم که تازه یادشون افتاده خواهر مادر دارن و با اونا گرمن وبا ما سرد ودهنشون بسته هرچیم تلاش کردیم درست نمیشن که بدتر میشن 

شما همه رو چک میکنید؟؟؟! از اینا فقط من میپرسم کجا میری. اونم گاهی میگه خیابون،

یعنی شناسنامه و مدارکش دست شما نیس ؟؟

😐یعنی یواشکی ماشین و سایلش رو چک نمیکنید ؟؟

من نرمال نیستم ؟

یعنی شناسنامه و مدارکش دست شما نیس ؟؟😐یعنی یواشکی ماشین و سایلش رو چک نمیکنید ؟؟من نرمال نیستم ؟

نه. اتفاقا برا بعضی ثبت‌نام ها و کارها مدارک من دستشه. 

شاید عادت داری. مواظب باش نفهمه مردا اصلا خوششون نمیاد

نه. اتفاقا برا بعضی ثبت‌نام ها و کارها مدارک من دستشه. شاید عادت داری. مواظب باش نفهمه مردا اصلا خوش ...

خودش مدارکش کیف و..... همه چیش رو میده ب من 😐میگه پیش تو باشه گم نکنم همیشه بم میگه تو گاو صندق منی بدش نمیاد