2777
2789
عنوان

بنظرتون با دویست میلیون چه کنم 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 39 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا یکم اولش سخته ولی واسه بیکارا خوب پول میارهاینوست و ترید (مربوط به ارز دیجیتال نیست)سرچ کنمقدما ...

ترید باید علمشو داشته باشی نمیشه که همینجوری وارد شد 

منم دانشجوام نمیتونم واسه یادگیریش زمان بزارم 

و اینکه نمیتونم سرمایه واردش کنم 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

جای بالاشهر خب مجبوری کرایه کنی برو پایین شهر بگرد پیدامیشه بالاخره،نشد آنلاین شاپ بزن

جای معمولی تو شهر ما این قیمته بالاشهر که همه ۵۰۰ به بالا 

آنلاین شاپم نمیدونم چی بیارم که اشباع نشده باشه 

مزایده ماشین قیمتش خیلی کمتره ها؟اگه طلا خریدید دستت نندازی چون سرمایست و اگه بندازی نمیخوای ردش کنی ...

با ۲۰۰ تومن ماشین میدم مگه؟! 

این طلایی که گفتم سکه هستن کلا علاقه ای هم به طلا انداختن ندارم 

سود که میدن کمه به اقساطش نمی رسهگپس بهتره بزنی به یک کاراگر سرزبونشو دارین یکی ازبهترین کارها زدن س ...

سوپر مارکت زدن خیلی سرمایه میخواد با ۲۰۰ نمیشه که 

بعد اینکه واسه مرده سوپر مارکت ، من شوهرم شاغله خودش

بله می‌دونم سودش بیشتره ولی بخاطر اوضاع بد مالی و حقوق پایین و اینکه دخل و خرجمون نمی‌خونه مجبورم کا ...

عزیزم خرجیتونو چند وقت بده بعد از بین بره که فایده نداره...

فکر کن طلا ندارید کلا!

یه فکر دیگه کنید..

اگه از قبل فعالیت مطمیئنی نداشتید ...هر ایده ای پولتونو به احتمال زیاد زمین میزنه

ریسکش خیلی بالاست

ترید باید علمشو داشته باشی نمیشه که همینجوری وارد شد منم دانشجوام نمیتونم واسه یادگیریش زمان بزارم و ...

نه نفهمیدی منظورم بازیه یه سرچ کن (اینوست و ترید)

ثوثیث تخم مرغ سرور پیتزا است.
عزیزم خرجیتونو چند وقت بده بعد از بین بره که فایده نداره...فکر کن طلا ندارید کلا!یه فکر دیگه کنید..ا ...

چیکار باید کرد پس ، بدون سرمایه که هیچ کاری نمیشه کرد