2777
2789
عنوان

عمل زانو

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 37 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ناراحت شدم انشالله معجزه بشه خوب شی چون دارم میبینم چقد درد و سختی داره

من خودم بدترش کردم.هر روز مهمانی.الان یکی یه زنگ نمیزنه.بیشتر از نیم ساعت رانندگی کنم.پا درد.خیلی ساله پیاده تا خیابون نرفتم یعنی نمیتونم

من پیلاتس میرم هم برای زانو کمر درد خوبه.یه آزمایش برو

آزمایش دادم مشکل من ارثی است .میترسم باشگاه برم بدتر بشم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
دیه برام اومد.طرف فامیل درجه یک.میلیاردر.نذاشت دیه ام رو بگیرم.منم از ترس آبرو نرفتم بگیرم.کلی طلا ب ...

چه آبرویی؟ طرف هر چی و هر کی میخواد باشه

کاش اقدام میکردی 

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌
آزمایش دادم مشکل من ارثی است .میترسم باشگاه برم بدتر بشم

من پیلاتس میرفتم سه سال پیش خوب بود.بزن نت میاد حرکات.اتفاقا پات رو قوی میکنه.من خیلی ساله نماز نشسته میخونم یا رو صندلی میز.فقط حرکاتی که باید زانو زمین بزاری انجام نمیدی.مربی میگه برعکس دراز بکش و انجام بده.من پیلاتس ول کردم چاقتر شدم.جدیدا ثبت نام کردم