2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا اینقدر راحت ازدواج میکنن بدون شناخت

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 50 پست
شناخت کامل هیچ وقت بدست نمیادحالا میخواد شش ماه باشه یا شش سال بعدم شناخت هم که بدست بیاد وابستگی ای ...

زیر یه سقفم بری نمیشناسی 

بخدا که من تو این همه سال هنوز نتونستم بفهمم چی تو سر شوهرم میگذره

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
الان خوبین؟

تفاوت فرهنگی زیادی داریم 

مامانم میدونست مامانش اهل دعواس و داد و بیداد ، گفت تو که با مامانش ازدواج نمیکنی

من تو خانواده ی آروم بزرگ شدم و همسرم تو محیطی که داد و بیداد و فحش اولین واکنششون به هر چیزیه

الان ۴ ساله ازدواج کردم ، اوایل افتضاح بودم

روح و جسمم بیمار شد تو این چندسال

ولی خب همسرم به شدت عاشقمه ، هم کلامی، هم رفتاری نشون میده ... حامی منه 

یه عالمه اخلاقای خوب داره..

به طور کلی راضیم 

یه وقتایی سکوت بهترین جوابِ... ولی کاش میشد فریاد زد🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری اعتماد میکنن ایقد زود

دیگه چی بگم

من خیلی دیدم توی ازدواج های سنتی

انگار یهو قبول میکنی

من یک دوستی دارم این دختر ارشد داره باباش پول دار. خونشون جای خوب. خوشگل قد بلند

با فامیل عموش اینا سالها در ارتباط نبودن. پسر عموش انگار با یک دختر افاده ای ازدواج کرده بوده بعد طلاق میگیره. بعد از طلاق معتاد به تریاک میشه

تا عید نوروز میشه و بعد از سالها این پسر ، دوست منو میبینه.

همون جا به زور شمارش رو میگیره و با هم پیام بازی میکردن و بعد 3 ماه میره خواستگاری و دوست من زنش میشه

دوستم میگه شوهرم از همون روز اول که با هم در ارتباط بودیم تریاک رو کنار گذاشت و تا الان که 4 ساله ازدواج کردن برنگشته

به معنی واقعی کلمه هم برای دوستم میمیره شوهرش. یعنی خدا رو شکر خیلی خوشبخته

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***