یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شناخت کامل هیچ وقت بدست نمیادحالا میخواد شش ماه باشه یا شش سال بعدم شناخت هم که بدست بیاد وابستگی ایجاد شده وطرف رو کور وکر میکنه وخودشو گول میزنه که ازدواج کنیم درست میشه
اینقدر بالا پایین داشتیم نمیدونم از کجاش بگم. اختلاف سنی زیاد. اصلا تو ظاهر مشخص نیس. شغل هم نداره فعلا کارگره روز مزده. ولی من که ازش تو زمان خواستگاری بدم میومد عاشقش شدم. و هستم. کلا یهویی نشست تو دلم.
چطوری تحقیق میکنن؟شش ماه زمان کافیه برا یک عمر زندگی؟تو شش ماه چطوری طرفو میشناسن؟
شش ماه اصلا کم نیست
من پارسال دو نفر رو به هم معرفی کردم. سر دو ماه به تفاهم رسیدند و الان هم الحمدلله یکساله که با هم زندگی میکنند و خوب و خوش هستند. البته عاقل بودند و سن بالا
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...