2777
2789

خدا خیلی مهربونه و بهمون لطف داره اما امان از انسان ناشکر .یکیش خود من .از دست خودم عاصی شدم .از اینکه اینقدر ناسپاسم خسته ام خدایا خودت منو ببخش و کمکم کن من نادانم

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو بدترین شرایط دستمو گرفته شبایی که فک میکردم صبح نمیشه رو خدا کمکم کرده و فرصت ی روز دیگه زندگی رو بهم داده:)با اینکه خیلی مشکلات داریم تو خانواده اما زندگی کردن تو هرشرایطی ارزششو داره🌱میدونم ک صبح میشه این شب💫🤍

من نمیگم عاشقمه اما ی بار باتماممم ناچاری ودرموندگی گریه میکردم اینقدرررررر گریه کردم وسط گریه هام سرمو روب اسمون کردم تو تابستون توهوای صاف گفتم خداااا دلت براگریه هام نسوخت کاش توهم باهام اشک میریختی شایددلم اروم میشد شاید فکرکنید دروغ میگم اما تو دودقیقه نشد رعد وبرق وبارون شبیه بارون بهارشروع شد هیچوووقت یادم نمیره براخیلی وقته الانم آرزودارم مثل همون موقع ها صدامو بشنوه ودلش ب حال طفلای معصومم بسوزه بارون رحمتشو برای شفای بچه هام سرایزکنه

حس میکنم منو ول کرده

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
یعنی اگه من دوسش نداشته باشم اونم دوسم نداره؟

خدا مارو خیلی دوس داره.انگار ما خودمون وایسیم تو سایه تا نور خورشید بهمون نرسه

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم